Dursun Özbek: “Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti”

Ben olsam başkanın yerinde tv kameralarının önüne hiç çıkmam.
Kendi işime bakarım.
Siz hiç Manu,Liverpool vb.başkanının zırt pırt konuştuğunu gördünüz mü?
İngiltere’de böyle büyük kulüplerin başkanının kim olduğunun farkında bile değil çoğu kimse.

Goran Pandev kafalım sen niye böyle mıy mıy mıy konuşuyorsun ya? Güzel bir şey söylesen bile etkisi olmuyor. Tam köşeye ama çok yavaş çekilen bir şut gibi oluyor.

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç: "Dursun ağabey, Ali Bey 'Fatih' demiyor, 'Fatih Bey' diyor. 'Kaseti koy' demiyor, 'Kaset ne oldu?' diyor. Lütfen eksik bilgi ile benim ismimi açıklamalarınıza karıştırmayın!"

Bu leşe dokundurması iyi oldu Dursun'un

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç: "Dursun ağabey, Ali Bey 'Fatih' demiyor, 'Fatih Bey' diyor. 'Kaseti koy' demiyor, 'Kaset ne oldu?' diyor. Lütfen eksik bilgi ile benim ismimi açıklamalarınıza karıştırmayın!"

Bu leşe dokundurması iyi oldu Dursun'un
Olay ne başgan? Anlamadım. Kim kime ne söyledi? 😃

Galatasaray başkanı her zaman beyefendi olmak zorundadır. Tebrikler başkan.

kasımpaşa nın fb 2. kulübü olduğu açık zaten başkan önemsiz.

Ben olsam başkanın yerinde tv kameralarının önüne hiç çıkmam.
Kendi işime bakarım.
Siz hiç Manu,Liverpool vb.başkanının zırt pırt konuştuğunu gördünüz mü?
İngiltere’de böyle büyük kulüplerin başkanının kim olduğunun farkında bile değil çoğu kimse.
Kimse gidip liverpool manu başkanına hakaret edip saygısızlık içeren laflar atmıyor ama

Kimse gidip liverpool manu başkanına hakaret edip saygısızlık içeren laflar atmıyor ama
O zaman gerekli cevabı daha ağır cümlelerle verecek.Yuvarlak laflarla geçiştirmeyecek.Bu o.ç’ları diye cümleye başlayacak.
Ben genel anlam da diyorum her gün tv kameraları önünde konuşmam diye.

O zaman gerekli cevabı daha ağır cümlelerle verecek.Yuvarlak laflarla geçiştirmeyecek.Bu o.ç’ları diye cümleye başlayacak.
O şekilde konuşan birisini Galatasaray'da başkan olarak göremeyiz.

zorlama işleri beğenmiyorum üstad ben hayatımda. ya da mecbuen söyleme şekillerine çok karşıyımdır - mesela iş güçte insanlar "network" yapayım diye yapay naber - nasılsıncıdır ya. Hiç ama hiç takdir etmem.

İçten gelmiyor bana. Dursun yönetimide öyle - ilk günden beri sırf Erden Timur etkilemişti, ki beklentiyi boşa çıkarmadı sağolsun hatalarıda olsa.

dediğinde haklısın - genel olarak negatifi olduğunu düşündüğüm şeyi hemen dillendiririm, poiztif noktaları zaten "olması gereken" olarak bakarak çok süslemem.
images (31).jpeg

Orasına katılıyorum. En azından terbiyesiz, saygısız , zibidi diye hakaretler edebilir

Anlaşıldı. Herkes başkanın çıkıp buna onun bunun evladı, şerefsiz .. kurusu, senin dalağını... Falan diye konuşmasını istiyor...

Geri
Üst Alt