Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.205
- 880
- 608
Başkanım vermiş kamçıyı....)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay ne başgan? Anlamadım. Kim kime ne söyledi?Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç: "Dursun ağabey, Ali Bey 'Fatih' demiyor, 'Fatih Bey' diyor. 'Kaseti koy' demiyor, 'Kaset ne oldu?' diyor. Lütfen eksik bilgi ile benim ismimi açıklamalarınıza karıştırmayın!"
Bu leşe dokundurması iyi oldu Dursun'un
Olay ne başgan? Anlamadım. Kim kime ne söyledi?![]()
Kimse gidip liverpool manu başkanına hakaret edip saygısızlık içeren laflar atmıyor amaBen olsam başkanın yerinde tv kameralarının önüne hiç çıkmam.
Kendi işime bakarım.
Siz hiç Manu,Liverpool vb.başkanının zırt pırt konuştuğunu gördünüz mü?
İngiltere’de böyle büyük kulüplerin başkanının kim olduğunun farkında bile değil çoğu kimse.
O zaman gerekli cevabı daha ağır cümlelerle verecek.Yuvarlak laflarla geçiştirmeyecek.Bu o.ç’ları diye cümleye başlayacak.Kimse gidip liverpool manu başkanına hakaret edip saygısızlık içeren laflar atmıyor ama
O şekilde konuşan birisini Galatasaray'da başkan olarak göremeyiz.O zaman gerekli cevabı daha ağır cümlelerle verecek.Yuvarlak laflarla geçiştirmeyecek.Bu o.ç’ları diye cümleye başlayacak.
Ben genel anlam da diyorum her gün tv kameraları önünde konuşmam diye.
zorlama işleri beğenmiyorum üstad ben hayatımda. ya da mecbuen söyleme şekillerine çok karşıyımdır - mesela iş güçte insanlar "network" yapayım diye yapay naber - nasılsıncıdır ya. Hiç ama hiç takdir etmem.
İçten gelmiyor bana. Dursun yönetimide öyle - ilk günden beri sırf Erden Timur etkilemişti, ki beklentiyi boşa çıkarmadı sağolsun hatalarıda olsa.
dediğinde haklısın - genel olarak negatifi olduğunu düşündüğüm şeyi hemen dillendiririm, poiztif noktaları zaten "olması gereken" olarak bakarak çok süslemem.
Orasına katılıyorum. En azından terbiyesiz, saygısız , zibidi diye hakaretler edebilirO zaman gerekli cevabı daha ağır cümlelerle verecek.Yuvarlak laflarla geçiştirmeyecek.Bu o.ç’ları diye cümleye başlayacak.
Ben genel anlam da diyorum her gün tv kameraları önünde konuşmam diye.
Zaten bize yakışmaz ama malum takımın yöneticileri insanın sinir katsayısını zıplatıyor.O şekilde konuşan birisini Galatasaray'da başkan olarak göremeyiz.
Dedikleri o anlama gelmiyormu.Şu herife bi terbiyesiz ve şımarık diyemedin