Dursun Özbek: “Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti”

Adam daha ne desin?
Ben bunların ikisine de canlı yayında kayayım mı desin?
Eğer öyle dese bu sefer de hiç Galatasaray başkanına böyle bir söylem yakıştı mı denecekti.

Buyuk Baskan, bunlara en okkali cevap sahada olur. Bonservis butcesini 70 milyon yap, kimler lazimsa al.

Üstat yanlış ama daha birşeyi beğendiğine denk gelmedim senin.
zorlama işleri beğenmiyorum üstad ben hayatımda. ya da mecbuen söyleme şekillerine çok karşıyımdır - mesela iş güçte insanlar "network" yapayım diye yapay naber - nasılsıncıdır ya. Hiç ama hiç takdir etmem.

İçten gelmiyor bana. Dursun yönetimide öyle - ilk günden beri sırf Erden Timur etkilemişti, ki beklentiyi boşa çıkarmadı sağolsun hatalarıda olsa.

dediğinde haklısın - genel olarak negatifi olduğunu düşündüğüm şeyi hemen dillendiririm, poiztif noktaları zaten "olması gereken" olarak bakarak çok süslemem.

Beyler beni biriniz aydınlatırsa sevinirim nasıl bir açıklama yapması lazımdı tatmin olmayanlar için yani karşınızdaki adamın seviyesi buysa bu adama küfür mü etmek lazım ya da kafes dövüşüne mi davet etmek lazım nedir yani karşı tarafı eyvah naptım ben dedirtmek için beklentiniz buysa

Ulan siz de hiç birşey beğenmiyorsunuz anasını satıyim Dursun Özbekin yerine siz olsanız sanki koçun kapısına dayanıp ana avrat küfredecektiniz ha. Adam vermiş cevabını işte ne deseydi, karşıdaki zibidinin şuursuzluğuna napabilir ki

Dursun Özbek: "Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor! Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için..."

Normal hayatta da bazı insanlar konuşunca dinletir bazısında bu yok Dursun ikinci kısma giriyor o sebeple ne dediği çok mühim değil yalnız bu ve ikinci başkanı sayın başkan ezeli rakip dostluk vs. diye açıklama yapınca cinler tepeye çıkıyor o vakit en azından bunu yapmasınlar.

Nasil baska kulubun baskasina emir verebiliyor ya

Valla senle sabah akşam dalga geçilir zira saçma sapan koz veriyorsun Başkan kusura bakma da Galatasaray kulüp başkanına çıkıp tvde öyle abuk subuk konuşamazsın. Fabrikatörün Fehmi'nin şımarık oğlu Oktay gibi takılıyor ama ayarı verecekler günün birinde görecek örekesini.

Yahu çıldıracağım.Gerçekten birşeyler söymek istiyor ama söyleyemiyor.Çünkü hitabeti gerçekten çok zayıf.

Fakat arkadaş madem konuşamıyorsun yahu resmi siteden yap açıklamanı rezil edin şunları.Yokmu arkadaş şu koca camiada aklı başında gerçekleri görüp bunları hoplatacak bir adam.Yemin ederim resmi siteden öyle cevaplar verilirki bir daha Galatasaray başkanını ağızlarına alırken besmele çekerler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih denilen herifin Kasımpaşa başkanı olan Fatih ile aynı kişi olduğuna eminmiyiz?

ünal aysal gibi biri başımızda olsaydı o gece yayına bağlanır ikisini de hoplatır kanalı da kapatırdı.

Geri
Üst Alt