Dursun Özbek: “Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti”

Dursun başkanın karizması ve liderlik özellikleri bakıldığında yok gibi görünüyor. Ancak ben buna fazla kafa yormam, bu adam savaş komutanı değil '' hadi aslanlarım, hadi yiğitleri'' diye bağırıp savaşa sürükleyemecek bizi. Galatasaraya projeler ile para kazandırsın, ihtiyacımız olan transferleri yapsın yeterlidir. Biz sahada gelen geçene çakalım puanları toplayalım, bu yalı evladı sinek minek kendi kendine konuşup dursun umursamam.

ünal aysal gibi biri başımızda olsaydı o gece yayına bağlanır ikisini de hoplatır kanalı da kapatırdı.
kapatmaktan ziyade "herhangi falso açıklamada bağlanırım - ona hazırlıklı olsun" derdi kesin.

posta koymayı sınırında ve tadında en iyi yapmış profildi benim hatırladığım - diğer konulardan bağımsız diyorum tabi.

ben şurdayım.

Nisanda - "her şey hazır - çok kıs sürede yeni yönetime bu külfeti burakmadan söz verdiğimiz gibi çıkacağız"

Şimdi - "Seçime yaklaştık - yeni yönetimin bunu yapmasını uygun gördük - ALTYAPISI HAZIR - biraz ertelendi"

dedi ama genede bu konu Florya için alınacak yetkiye ve yapılacak anlaşmaya bakar.o konuda benim güvenim yok, ET devre dışı kladığı için bu yönetimin GS ekonomisi konusunda yapacaklarına güvenim yok diyeyim ya da.

Dursun Özbek: "Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor! Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için..."

Öyle şerefsizki bunlar eyüp başkanı hakkında neymiş eyüp süper lige çıkmış nasıl olacakmış falan.

Allah rakibinde şereflisini versin.Kimlerle uğraşıyoruz atkadaş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sinek ikili" hakaretine cevaben "kendisi destede" yok dediği yerde patladım , güzel bir cevap oldu
Ben beğenmedim açıkçası bu tabiri kabul etmek gibi oluyor çünkü ben en azından destedeyim demeye gelmiyor mu yav yerinden memnunmus gibi jargonu buradan çıkartıp sokması daha isabetli olurdu

Mesela şu lafları Aysal söylese daha bi dokunur ama Özbek söyleyince aynı etki olmuyor. Neyse bu tonda devam, anladıkları dil bu.

Geri
Üst Alt