Dursun Özbek: "Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy, siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

Erden harici hiçbirinin GS umrunda değil bu toplantı teyit etti gelen soruların tamamına yakınını geliştirdi başkan
Cetincali en sağlam soruları sordu ona bile yanıt veremedi

"FARKLI AKSİYONLAR ALINACAK!"

Erden Timur: "Biz daha önce rakibimiz sosyal medyada yaptığı örgütlü yapıya, yayıncının yaptıklarından, istatistik kurumunun yaptıklarına kadar hepsini konuştuk. Sonrasında bizlere davalar açıldı. Gerginliği arttırmama yönünde bir yere kadar şey yapıyoruz ama bu iş bir noktada bitmek zorunda. Başkanımızın konuşması son uyarı niteliğindedir. Artık farklı şekilde aksiyonlar alınacaktır bu da bilinsin."
Söylenmesi gerekeni Erden Bey demiş.

thumbs_b_c_e6c0cc99538dd7abcec9e9cafa2e81c2.jpg

Basın toplantısı şu kıvamda geçiyor resmen :red:

Çıkın diyin biriniz taraftar sokağa inecek ulan naapiyonuz ayağınızı denk alın futbol yüzünden ülke karışsın mi istiyonuz. Bakın bu işin sonu kötü biter taraftarı biz tutamayız diyin. Bu ne biçim toplantı yaw. Bıktım bukadar pasif insanların Galatasaray i yönetmesinden
Aynen böyle konuşmalı

Kardeşim sabrımız taşıyor

Bak çok kötü olaylar olacak bunun sonunda demeli

Aynen böyle konuşmalı

Kardeşim sabrımız taşıyor

Bak çok kötü olaylar olacak bunun sonunda

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bunu diyorum. Gerçekten bakıyorum insanlar olay yapacak sonunda. Bu işleri yapanları kimse uyarmazsa sonu kötü olcak. Bu dediğim bir durum tespiti. Bunu ben görüyorsam herkes görüyordur. Söyleyin bunları yaw.

Çıkın diyin biriniz taraftar sokağa inecek ulan naapiyonuz ayağınızı denk alın futbol yüzünden ülke karışsın mi istiyonuz. Bakın bu işin sonu kötü biter taraftarı biz tutamayız diyin. Bu ne biçim toplantı yaw. Bıktım bukadar pasif insanların Galatasaray i yönetmesinden
şöyle bi şey istiyoruz

images.jpg

Ulan basın mensupları daha korkusuz konuşuyor yaa

Nedir olm sizin olayınız

Kimden korkuyorsunuz

Zaten böyle bir toplantı olacağı belliydi. Paranın döndüğü hiçbir yer temiz değildir. Herkes herseyi goruyo ama kimse sesini çıkaramiyo. Çok daha detaylar varda konuşsan ne olcak kendine zarar. İğreniyorum sadece.

Bu üslup bu dil bu miymiylikla birşey olmadı olmayacak oraya çıkıp kendinizi etkisiz ve yetkisiz gösteriyorsunuz. Bi bk değişmedi değişmez. Korkmayın anasını satayım kim sizi durduruyor dizginliyorsa söyleyin milyon tane taraftar var arkanızda bu neyin pisirikligi..
Haftaya fenere iki penaltı bize verilmeyen iki penaltı daha yazalim oraya..
Bütün yuk takimin sirtinda her maç hem hakemi hem rakibi yenmeleri gerekecek yine sezon başından beri olduğu gibi. Ama illa bir yerde takılacak insan bunlar sonuçta.
Görünen köy belli bu sene o sene sanırım..

Elindeki gücü kullanıp birilerine muhalefet olup savaş açmakta bir secenekti. (Savas acmak sokaga cikin degil. Soft anlamda herkesin kozunu kavgasiz, kimseye zarar gelmeden kullanmasini kast ediyorum. Akil oyunları) Bak o zaman birileri ateşle oynadigini fark edip geri adım atarmiydi atmazmiydi. Ama işte sen bir yerlere bagimliysan yapamazsin bunu. Bize deli adamlar lazım yönetime böyle olmaz yani.

bu kadar çekinmek doğru değil diyin ki milyonlarca gs taraftarına yön veririz yerel seçimlerde ortalık karışır her yere gs şuyuyum diye giriyosunuz ya

Bende onu diyorum işte sürekli altdan alan taraf biz oluyoruz sürekli bir açıklama yapıyorlar ortamı geriyorlar bizimkiler de sürekli aman ortam gerilmesin karşı taraf bunu umursamıyor bunu düşünmüyor.
Karşı taraf suçu sana yıkacak çünkü

Geri
Üst Alt