Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maldiaye derken? Hayirdir?Maldiaye ve garry hariç fena değil. Ayrıca daha asamoah gelmedi ve sol stoper için daha tecrübeli isim lazımdı. Bunun yanında 11'deki adamlara bir şey olduğunda yedeklerde onları aratmayacak isimler yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurdu. Lakin Garry oynamaz bence ilk 11.--------------------Muslera------------------
Mariano - Maicon - Denayer - Asamoah
--------------Ndiaye---Fernando-----------
Garry------------Belhanda---------Feghouli
--------------------Gomis---------------------
1. Sampiyonluk garanti degil, rehavete kapilmamak lazim. Ben futbolda ne kadrolar gördüm hic bisey kazanamayan ama evet su anda rakiplerin önündeyiz kadro kalitesi olarak.1- Sampiyonlugun adayi olmaktan ziyade garantiye aldi
2- Bu yolla CL ve lokal primlerle "en dogru" senede harcamalari kompanse etme imkani yaratti , ayrica seyirci ilgisi gozler onunde
3- Diger takimlardan bjk nin sampiyon olamayacak olmasi ve gelirlerinin sonunda sekteye ugratilacak olmasi , fb nin iyice cokecek olmasi bu garanti sampiyonluk icin yapilan harcamayi daha da mantikli hale getiriyor
AMA , bir de AMAsi var
bu olumlular disinda bir de
4- Bu yapilan harcamalar, ne olursa olsun her sene surprizsiz sekilde surekli sampiyonluk gerektiriyor. Aksi takdirde bu paranin tum agirligi klubun tepesine coker onumuzdeki senelerde
GS ancak ve ancak
Surekli sampiyonluk
Surekli CL katilimi (basarisiz olunsa da olur)
Surekli dolu tribunler (70% ler sezon ortalamasi , gelen seyirci onemli degil , elde edilen para olarak soyluyorum)
Mumkunse oyuncu satisi ve maastan kurtulmalar
Bırak Galatasaray'ı başakşehir değerlendirmesi alalım senden rakip taraftarın görüşüne ihtiyacımız yok açıkcası1- Sampiyonlugun adayi olmaktan ziyade garantiye aldi
2- Bu yolla CL ve lokal primlerle "en dogru" senede harcamalari kompanse etme imkani yaratti , ayrica seyirci ilgisi gozler onunde
3- Diger takimlardan bjk nin sampiyon olamayacak olmasi ve gelirlerinin sonunda sekteye ugratilacak olmasi , fb nin iyice cokecek olmasi bu garanti sampiyonluk icin yapilan harcamayi daha da mantikli hale getiriyor
AMA , bir de AMAsi var
bu olumlular disinda bir de
4- Bu yapilan harcamalar, ne olursa olsun her sene surprizsiz sekilde surekli sampiyonluk gerektiriyor. Aksi takdirde bu paranin tum agirligi klubun tepesine coker onumuzdeki senelerde
GS ancak ve ancak
Surekli sampiyonluk
Surekli CL katilimi (basarisiz olunsa da olur)
Surekli dolu tribunler (70% ler sezon ortalamasi , gelen seyirci onemli degil , elde edilen para olarak soyluyorum)
Mumkunse oyuncu satisi ve maastan kurtulmalar