GSC Haber Dursun Özbek’in Yeni Yönetim Kurulu Listesi Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Dursun Aydın Özbek’in yönetim kurul listesi

ASİL;
Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan,Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu

Yedek;
Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanır Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül

[@ccelikcagatay / HT Spor]

share discover GIF

Dursun Aydın Özbek’in yönetim kurul listesi

ASİL;
Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan,Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu

Yedek;
Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanır Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül

[@ccelikcagatay / HT Spor]
Şu Mehmet cibara niye var ki

Yukarıdakilere 1 gram ses çıkaramayacak o liste.Ezim ezim ezilince susacak o tayfa.Hakemler tarafından yine katledilince dümenden açıklama yapacak o tayfa.

liste-ül mazlum

Karaborsa skandalı ile gündeme gelen Eray, kimsenin ciddiye almadığı yıllardır Gs ile reklamını yapan Metin Öztürk, yine doğranan Gsde yönetici sıfatı ile hakemlere güveniyoruz diyen Kavukçu falan filan. Hatipoğlu eksik kalmış. Bu liste seçimi kazanmamalı

mesela bir dolandırıcı beni arayıp ben metin öztürk deyip beni dolandırabilir

koskoca metin öztürk beni neden arasın hadi canım demem yani

Öyle bir liste ki siyasetle alakası olmayan galatasaray için çalışacak 1 adam var mı şüpheli.

Geri
Üst Alt