Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic kendimizi kandirmayalim tam ülkeyi yöneten iktidar partisi gibiler en ufak farkları yok tesislesme başlıyor deniyor cok guzel...satarken cok guzel her detay aciklaniyor ama yenisi yapılırken ne ihale var ne nezaman bitecek bilen yok..şampiyonluk kismi icin 4 yıldır fikrim ayni okan ve erden olmasa coktan defolmustu bu konular tartışmaya acik ama tartışmaya kapalı konulara gelelim ben 43 yasindayim gs başkanlarının çoğunu bilirim rahmetli canaydin dahil en ezik en pasif başkan ve yönetim dursun donemidir, saha ici ve saha dışı kolay dokunuldugumuz benzer bir dönem bu denli olmadı, kurucu liderimize küfürler ediyorlar gs liseli yöneticiler başkan tek kelime edemiyor yani gs bu denli dokunulur bir kulup olduysa gs arkasını bu denli kucuk dusurduyse sebebi dursun ve yönetimidir ,gerci su da var artik kızmıyorum bu adam güya muhalif olan gs genel kurul üyelerinden 1 kisi bile elestirmiyorsa yada seçimde aday cikarmiyorsa bizim cok kizdigimiz okan hocayi korumaktan baska çaremiz yok cunku bu herif başkan oldugu surece gs armasi saha icinde ve disinda dahada rezil seyleri yasayacakti4 maalesef.nasıl gelmiyor ya
4 sene şampiyon yapmış yönetimi seven kimse yok camiada
bizde yönetim işi hep diken üstünde
96-2000 bile böyleydi
Sampiyonluk olunca hep yorumladigim gibi iki ucu boklu degnek iste. Boyle liste cikiyor. Reset dugmesi, her sey sifirlanmis kafa. Asla saglikli degil.Yine cacik bir yonetim kurulu bizleri bekliyor. Ayni etkisiz elemanlar devam edecek.
Keske ciddi bir rakip ciksa listesi kuvvetli olan.