GSC Haber Dursun Özbek’in Yeni Yönetim Kurulu Listesi Belli Oldu

Hatip ağayı da alsaydınız listeye bari. Eksik olmuş.

IMG_1291.gif

nasıl gelmiyor ya

4 sene şampiyon yapmış yönetimi seven kimse yok camiada

bizde yönetim işi hep diken üstünde

96-2000 bile böyleydi
Hic kendimizi kandirmayalim tam ülkeyi yöneten iktidar partisi gibiler en ufak farkları yok tesislesme başlıyor deniyor cok guzel...satarken cok guzel her detay aciklaniyor ama yenisi yapılırken ne ihale var ne nezaman bitecek bilen yok..şampiyonluk kismi icin 4 yıldır fikrim ayni okan ve erden olmasa coktan defolmustu bu konular tartışmaya acik ama tartışmaya kapalı konulara gelelim ben 43 yasindayim gs başkanlarının çoğunu bilirim rahmetli canaydin dahil en ezik en pasif başkan ve yönetim dursun donemidir, saha ici ve saha dışı kolay dokunuldugumuz benzer bir dönem bu denli olmadı, kurucu liderimize küfürler ediyorlar gs liseli yöneticiler başkan tek kelime edemiyor yani gs bu denli dokunulur bir kulup olduysa gs arkasını bu denli kucuk dusurduyse sebebi dursun ve yönetimidir ,gerci su da var artik kızmıyorum bu adam güya muhalif olan gs genel kurul üyelerinden 1 kisi bile elestirmiyorsa yada seçimde aday cikarmiyorsa bizim cok kizdigimiz okan hocayi korumaktan baska çaremiz yok cunku bu herif başkan oldugu surece gs armasi saha icinde ve disinda dahada rezil seyleri yasayacakti4 maalesef.

Yine cacik bir yonetim kurulu bizleri bekliyor. Ayni etkisiz elemanlar devam edecek.

Keske ciddi bir rakip ciksa listesi kuvvetli olan.
Sampiyonluk olunca hep yorumladigim gibi iki ucu boklu degnek iste. Boyle liste cikiyor. Reset dugmesi, her sey sifirlanmis kafa. Asla saglikli degil.

E projeler var, millet ove ove bitiremiyor, kursude herkes "sonunu gor baskan, helal baskan devam et baskan". 6 7 kisi TFF ye karsi durun, ses cikarin biraz diye 2 3 cumle.etmistir o kadar.

Aha sonucu bu, yanlis hatirlamiyorsam Metin Ozturk torpiliyle taa basta onun listesiyle Dursun baskan birlesirken ayni duran isimler var hala 4 senedir.

Bu duruma biz bir sey yapamayiz ama siyasilesme, baska isler lobileri vs olursa ya da oyle haber dedikodular cikarsa (bu her daim icin gecerli benim icin) cok laf ederim. Projeler vs icin belli kontaklar olmasi lazim dogru bu inkar edilmez ama sevmesemde fenerin iliklerine kadar girdi o isler. Cok tehlikeli buldugum hassas dengeler bunlar.

Sanki bir halta yarıyor milletvekilleri gibi vasifsizlar
Teknik heyet çalışıyor işini yapiyor

Bunlar isimlerini tanıtmak için yönetici oluyorlar
Sanki yönetime başkaları girse bir işe yarayacaklar
Başkan Teknik direktör Kavukcu diğerlerinin zerre önemi yok

cenk ergunu de getirecek daha

Dursunu eleştirirken sunuda söylemek lazim ,bizde nedense kimse yonetimlere girmek istemiyor artık,en dibi gorursek birgun aysal yönetimi guclu yonetim belki ozaman cikar su anda zengin olan medyatik holding sahiplerinden sponsorluk bile alamiyoruz niyese

Ee kavucu yonetim koltuk tayfasina ayak arinca sportifte saga sola kim kosturacak acaba simdi.

Madem orda, mikrofonlarda kavukcu mu gorecegiz? Yoksa sirf sponsor bulucu mu olacak

Bu ne yav? Rakip.olmayinca dursun iyice sallmis, metin ve kavukcu ne yapmis acaba tekrar yönetime girmeyi haketmis. Bizim hakkimizi savunup, kimseden korkmayan birkac yönetici gerekirdi.

Geri
Üst Alt