GSC Haber Dursun Özbek’in Yeni Yönetim Kurulu Listesi Belli Oldu

Çok revizyonist bir liste olmuş gerçekten.

Hatipoğlu yok ha ovvv. Her biri birbirinden kötü bir list

Bu kuzu

Burak elmas zamanı spor salonunu yapacak kuzu değil miydi

O da kolpa çıkmıştı

futbolda herifler her anlamda 4 yıldır ülke sporunu süpürüyo. sadece başarı anlamında değil tesisleşme ve markalaşma anlamında da.

ama amatörde 4 yıldır anamızı ağlatan adamların isimlerini gene ardı ardına okudum. bunu değiştirmek için de mi vaat ettikleri salonların tamamlanmasını bekliyorlar bilmiyorum ama o güne kadar rakipsiz bir futbol kulübü, bombok bir spor kulübü olmaya devam edeceğiz gibi görünüyor. bir taraf futboldaki başarıları için her şeyi göz ardı ettirirken karşı yaka kürek şubesinin başarılarıyla göğüs gerdiriyor. hayatta her şey her istediğin anda olmuyor demek ki.

hayırlı uğurlu olsun galatasaray için.

Öyle bir liste ki siyasetle alakası olmayan galatasaray için çalışacak 1 adam var mı şüpheli.

abi adamlar şampiyon yapıyor, transfer yapıyor, gelirleri artırıyor, tesislerde atılımlar başladı, ankara ile işleri görüyorlar

galatasaray için ne yapmaları gerekiyor ki daha

Eray ce metin denilen şahısların devamı başlık basina rezillik ki Eray şaibeli herif

Süheyl batum gibi birinin gönlünü yapıp listeye alsaydı da bari sözcü yapsaydı

Gene iki lafı bir araya getiremeyen bir yönetimle başbaşa kalacağız anlaşılan yeni dönemde de

Dursun Özbek’in mevcut yönetim kurulundan İbrahim Hatipoğlu, Niyazi Yelkencioğlu, Ece Bora ve Timur Kuban yeni listede yer almıyor.

Yerlerine Abdullah Kavukcu, Özen Kuzu, Burak Kutluğ ve Mecit Mert Çetinkaya dahil oldu.

📲 Sergen Dağ

Biz ciddi anlamda fenerlilestik hem yonetim olarak hem tribünler taraftar kitlesi olarak ,onceden fenerde tek adam rejimi var derdik ,bizde secimlerde muhalefet olurdu 2 3 aday çıkardı herzaman ama artık 2.aday çıkmasını geçtim mevcut yönetime elestiri bile gelmiyor cok cok yazik

Dursun Özbek’in mevcut yönetim kurulundan İbrahim Hatipoğlu, Niyazi Yelkencioğlu, Ece Bora ve Timur Kuban yeni listede yer almıyor.

Yerlerine Abdullah Kavukcu, Özen Kuzu, Burak Kutluğ ve Mecit Mert Çetinkaya dahil oldu.

📲 Sergen Dağ
Gitmesi gereken daha çok kişi vardı. Metin Öztürk, Eray Yazgan, Bora B. , Natan gibi isimlerde değişmeliydi. İsim olarak değişim beklediğimden az değişim. Gelenler umarım çok yararlı olur GS'ye. Mete İkiz, Adnan Öztürk vb. gibi isimlerde gelseydi o zaman iyi bir yönetim olurdu.

Biz ciddi anlamda fenerlilestik hem yonetim olarak hem tribünler taraftar kitlesi olarak ,onceden fenerde tek adam rejimi var derdik ,bizde secimlerde muhalefet olurdu 2 3 aday çıkardı herzaman ama artık 2.aday çıkmasını geçtim mevcut yönetime elestiri bile gelmiyor cok cok yazik

nasıl gelmiyor ya

4 sene şampiyon yapmış yönetimi seven kimse yok camiada

bizde yönetim işi hep diken üstünde

96-2000 bile böyleydi

Yorumun çok alakasız. Başarısız bir tablo olup dediğin olsa hak vereceğim zira Fb'de böyle oluyor. O kadar başarıya rağmen hala ciddi eleştiri oluyor. O yüzden yorumların aşırı alakasız.

Kuzu grup hakkında daha öncesinde bilgileri paylaşmıştım. Geri kalanı da aynı derece fasa fiso

Geri
Üst Alt