- 29 Ocak 2024
- 9.049
- 8.218
- 643
Tek suçlu hatipoğlu muydu bu nasıl liste dursuuuuuuun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatipoğlu şu an da yönetim listesinde dwğil, sportif aş ye atandı o sonradan.Hatipoğlu yok ha ovvv. Her biri birbirinden kötü bir list
Haydaaaa ondan da mı kurtulamadık şimdi ulen öyleyse kim yeni bu listedeHatipoğlu şu an da yönetim listesinde dwğil, sportif aş ye atandı o sonradan.
Yanlış, Hatipoğlu mevcutta yönetimdeydi. Kavukçu yönetimde olmayıp AŞ'ye atanandı o şimdi listeye de girmiş.Hatipoğlu şu an da yönetim listesinde dwğil, sportif aş ye atandı o sonradan.
Öyle bir liste ki siyasetle alakası olmayan galatasaray için çalışacak 1 adam var mı şüpheli.
Gitmesi gereken daha çok kişi vardı. Metin Öztürk, Eray Yazgan, Bora B. , Natan gibi isimlerde değişmeliydi. İsim olarak değişim beklediğimden az değişim. Gelenler umarım çok yararlı olur GS'ye. Mete İkiz, Adnan Öztürk vb. gibi isimlerde gelseydi o zaman iyi bir yönetim olurdu.Dursun Özbek’in mevcut yönetim kurulundan İbrahim Hatipoğlu, Niyazi Yelkencioğlu, Ece Bora ve Timur Kuban yeni listede yer almıyor.
Yerlerine Abdullah Kavukcu, Özen Kuzu, Burak Kutluğ ve Mecit Mert Çetinkaya dahil oldu.
Sergen Dağ
Biz ciddi anlamda fenerlilestik hem yonetim olarak hem tribünler taraftar kitlesi olarak ,onceden fenerde tek adam rejimi var derdik ,bizde secimlerde muhalefet olurdu 2 3 aday çıkardı herzaman ama artık 2.aday çıkmasını geçtim mevcut yönetime elestiri bile gelmiyor cok cok yazik
Yorumun çok alakasız. Başarısız bir tablo olup dediğin olsa hak vereceğim zira Fb'de böyle oluyor. O kadar başarıya rağmen hala ciddi eleştiri oluyor. O yüzden yorumların aşırı alakasız.Biz ciddi anlamda fenerlilestik hem yonetim olarak hem tribünler taraftar kitlesi olarak ,onceden fenerde tek adam rejimi var derdik ,bizde secimlerde muhalefet olurdu 2 3 aday çıkardı herzaman ama artık 2.aday çıkmasını geçtim mevcut yönetime elestiri bile gelmiyor cok cok yazik