GSCimbom
Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz!
Alper Altun

Dursun Özbek'ten Büyük Sürpriz!

Alper Altun ·

Cevap
62
Okunma
3,7K
Sayfa
1/4

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
5063651.jpg

​

Galatasaray
Başkanı Dursun Özbek, büyük önem verdiği Riva ve Florya projeleri için genel kurula giderken, üyelerin karşısına güzel bir sürprizle çıkacak. Sarı-kırmızılıların patronu, Riva’nın yerine yeni bir arazi müjdesi verecek.

Bir süredir Ankara’da görüşmeler yapan, dün de günübirlik Başkent’e giden Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Telekom Arena’nın yanına salon projesine onay vermesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Maliye Bakanı Naci Ağbal’la görüştü.

Galatasaray’ın kurtuluşu olarak görülen Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi noktasında Emlak Konut GYO arasındaki anlaşma yapan başkan Dursun Özbek’in, kulübe yeni arazi kazandırılması noktasında büyük aşama kaydettiği ve önümüzdeki günlerde bunu açıklayacağı öğrenildi.

Kemerburgaz ve Büyükçekmece alternatifleri üzerinde duran Özbek’in, 22 Ekim’deki kritik kongre öncesi yeni arazi konusunu çözüme kavuşturarak üyelere müjde vereceği öğrenildi.

Bu arada Cim-Bom’un patronunu kongreye kadar yoğun bir gündem bekliyor. Bu süreçte üyeleri düzenlenecek toplantılarla bilgilendirecek olan Özbek, startı cuma günü düzenlenecek basın toplantısıyla verecek.

Kaynak: Skorer

Serhat Ulueren agir kazik girecek diyor.

Gitmis uzmanlar ile arastirmis, florya ve riva için 1.3 milyar alabiliriz diye hesaplamislar özellikle havalimaninin kapatilmasindan sonra.

Dursun ise degerin çok altinda rakamlar belirlemis.

Aysal'a degil de su adama riva yetkisi veriliyor ya yaziklar olsun demek kalir bizlere.

Durum ayni idi. Aysal da borclari silmek adina yetki istemisti, alamayinca gitmisti hakli sekilde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ben onu bunu bilmem Galatasaray Adasında çay kaç tl olacak?

3 tl ye çay mı olur en fazla 1 tl olmalı , yanında kurabiye ikram edilmelidir.

Divan kurulunun bir numaralı gündem maddesi budur.

gül gibi arazileri tayyip'e peşkeş çekecek karşılığında sit alanlarının olduğu yerlere 3-5 otel dikecek dursun:mad:

Galatasaray’da genel kurullardan daha interaktif ve çarpıcı bir toplantı gerçekleşti.

Galatasaray’ın önde gelen 40’ı aşkın üyesi ve Başkan Dursun Özbek’in ve iki yönetim kurulu üyesinin katılımıyla Riva ve Florya Projeleri enine boyuna tartışıldı.
1 Ekim Cumartesi günü GS Taçspor Tesisleri’nde yapılan, 5.5 saati aşan toplantı da sonlara doğru sert tartışmalar yaşandı.

Söz alan Işın Çelebi, Ahmet Özdoğan, Mustafa Cengiz, İlker Canalp, Övünç İldiz, Hikmet Koyuncuoğlu ve üyeler, yapılacak Kongrede özellikle Riva ve Florya’nın ayrı değerlendirilmesini, Atatürk Havaalanı’nın taşınması ile Florya’nın emsalinin artmasıyla çok değerleneceğini, ayrıca elde edilecek gelirin enaz %90’ının borç kapatılmasında kullanılmasının genel kurulda karara bağlanmasını istediler.

Mustafa Cengiz, “Konuşmacılar Projeyi bu koşullarla destekliyor. Florya’yı ayrı değerlendirme önerileri dikkate alınmalı. Ancak gerek Emlak Konut’un taahhüt edilen 508 milyon TL gelir düşük ve gerekse de camia da projenin yönetimine ilişkin güven eksikliği var” sözlerine ”Siz camiayı mı temsil ediyorsunuz?” şeklinde şiddetli itirazda bulundu.

Mustafa Cengiz de, ”Evet ben ve herkes camiayız ve onun görüşlerini ifade ediyoruz. Nitekim 1 yılda inşaatını bitireceğiniz otelin 2 yılda kabasına geldiniz. Bu projeyi krediye teminat olarak kullanıp, senet gibi kırdırırsanız yeni borçlanma yapmış oluruz. Yıllık ödediğimiz faizde 120 milyondan belki 80 milyona iner. Sizin zamanınızda banka borcumuz 2 yılda 500 milyon TL’den 700 milyon TL’ye yükseldi. Borcu borçla ödememeliyiz” dedi.

Başkan Dursun Özbek bu konuşmaya yanlış diyerek şiddetle itiraz etti. Kendisinin her şeyi düşündüğünü, kendisine güvenilmesi gerektiğini, 24 saat Galatasaray için çalıştığını, kendi şirketi için bu kadar mesai harcasaydı, 5 kat daha büyüyüp; zengin olacağını, Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en fedakar ve çalışkan başkanı olduğunu ifade etti.

Toplantı İlker Canalp’ın Florya’nın Riva Projesi’nden ayrı değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan konuşmasıyla sona erdi.

sokun kazigi sokun

550 mio diyeceksiniz, geri kalani devlet dursun ve dinozorlar arasinda paylasilir artik.Bosunami aysala yetkiyi vermediler

Camiaya yeni araziler kazandirmak cok önemli. Bunu yaparsa ve aciklarsa camia da rahatlar diye düsünüyorum.

Borclari kapatmak güzel tabiki, ancak bu zihniyetle 10 senede tekrar 100 Milyon borc yaparsin.

Dolayisiyla herseyin cok planlanmis ve profesyonelce yapilmasi gerekiyor.

Nu anlasmalari yaparken, artik stat meselesini de cözüme kavusturmamiz gerekiyor. Tapu alinsin ve tüm eksikler giderilsin artik.

dursun bu işi başaramaz emlak konut piyasa değerinin çok altına kapacak arazileri. genel kurul kesinlikle izin vermemeli riva ve florya projelerini zamanı gelince çok daha tecrübeli ve sağlam destek gören bi yönetim yapmalı.

yok serhat ulueren riva ve floryanın değerini biliyormuş,kardeşim bu serhat ulueren baş Galatasaray düşmanı her yönetimi hayvan gibi eleştirir Galatasaray'ın düze çıkmasını istemez düze çıkarsa yapacak haber bulamaz..taraftarı falan galeyana getirmeye çalışıyor riva ve florya biz taraftarı ilgilendirmez borç kapansın iyi yönetilsin zaten faiz ödemeyip kar yapan Galatasaray 10 senede kendine Riva da alır Florya da yılda 120m tl faiz nedir abi

Riva ve Florya yi iyi degerlendirip yerlerine baska arsalar almamiz iyi olur. Sicak para lazim artik daha da fazla bekleyemeyiz.

ÖZEL: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 22 Ekim'deki genel kurul öncesi Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili Ankara'da bir dizi görüşme yaptı.

Emlak Konut GYO ile yapılan anlaşma ile birlikte Rive ve Florya arazilerinden yüklü bir gelir elde edecek olan sarı-kırmızılılar bir yandan da yeni bir arazinin arayışına girdi.

Sarı-kırmızılılar bu konuda devletin önde gelenleriyle pazarlıklar yapıyor. Galatasaray, ya Kemerburgaz'daki 120 dönümlük ya da Gaziosmanpaşa'daki 150 dönümlük araziye Florya'yı taşımak istiyor.

Devlet ise sarı-kırmızılılara Beykoz'da bir arazi teklif ediyor.

İki taraf arasında bu konuda pazarlıklar sürüyor. 22 Ekim'deki genel kurulda onay çıkması halinde Galatasaray, bu arazilerden birine Florya'yı taşıma işlemlerine başlayacak

Gökmen

Satın gitsin la! Muhasebeciliğe gerek yok. O arsalar oarada öyle duruyor. Efsane oldu gitti. Yok şu para yok bu para.. Satılmaya bu kadar yaklaşılmışken satılıp borçlar kapatılmalı. Başka yerden arsa vs bizi ilgilendirmez. Borçsuz Galatasaray ile diğer külüplerin arası dağlar kadar açılır borçlar ödenince. Zaten kimse kafasına göre borç yapamaz artık çünkü FFP denen bir olay var. Satın gitsin la. Banane olm orada duran arsadan ya! Ölmeden dünya gözüyle borçsuz Galatasaray'ı izlemek istiyorum ben.

Elini sahadan çekti, takım ayağa kalktı. Elini kulüpten çekerse kulüp, ülkeyi terk ederse memleket ayağa kalkar.

Satın gitsin la! Muhasebeciliğe gerek yok. O arsalar oarada öyle duruyor. Efsane oldu gitti. Yok şu para yok bu para.. Satılmaya bu kadar yaklaşılmışken satılıp borçlar kapatılmalı. Başka yerden arsa vs bizi ilgilendirmez. Borçsuz Galatasaray ile diğer külüplerin arası dağlar kadar açılır borçlar ödenince. Zaten kimse kafasına göre borç yapamaz artık çünkü FFP denen bir olay var. Satın gitsin la. Banane olm orada duran arsadan ya! Ölmeden dünya gözüyle borçsuz Galatasaray'ı izlemek istiyorum ben.
Bilgi sahibi degilsek bu konularda yorum yapmasak daha yararli. Enayilik olur degerinin altinda satilirsa, ne demek muhasebecilige gerek yok? Sen elinde ki arabayi yari fiyatına verirmisin?

Ayrica satmaktan ziyade riva ile birlikte projeler baslatip gelir elde edilebilirdi.

Satarak sadece günü kurtarirsin.

Bilgi sahibi degilsek bu konularda yorum yapmasak daha yararli. Enayilik olur degerinin altinda satilirsa, ne demek muhasebecilige gerek yok? Sen elinde ki arabayi yari fiyatına verirmisin?

Ayrica satmaktan ziyade riva ile birlikte projeler baslatip gelir elde edilebilirdi.

Satarak sadece günü kurtarirsin.

Hakan inan o arsa orada öylece yıllardır duruyor. Arabayı satsam para benim cebime girer. Ama bu olay çok farklı. Yine cebimize para girmeyecek ama en azından borçsuz Galatasaray'ı izleme imkanımız olacak. Diğerleri ile aramızda ki makas baya açılacak. Onlar borçları kapatmaya çalışırken biz rahat olacağız. FFP denen şey de borçlanmayı önlüyor zaten korkulacak hiç bir şey yok. Şuan ben gidip o arsaya oturamam bu arsa benim ben Galatasaraylıyım diye. Yani Galatasaray bize sadece başarı için var. O arsa için değil.

Ayrıca ülkenin mevcut yönetim şekli (peşkeş) ile baş etmek çok zor. Ünal Aysal'a falan bırakmadılar zaten o arsayı. Peşkeş çekilmeyecekse yıllarca öyle kalır yada kulübü peşkeş çekmeye zorlarlar. Ülkenin zihniyetini de göz önünde bulundurduğumuzda satılması en doğru karar. Başka bir halta yaratmazlar..

Hakan inan o arsa orada öylece yıllardır duruyor. Arabayı satsam para benim cebime girer. Ama bu olay çok farklı. Yine cebimize para girmeyecek ama en azından borçsuz Galatasaray'ı izleme imkanımız olacak. Diğerleri ile aramızda ki makas baya açılacak. Onlar borçları kapatmaya çalışırken biz rahat olacağız. FFP denen şey de borçlanmayı önlüyor zaten korkulacak hiç bir şey yok. Şuan ben gidip o arsaya oturamam bu arsa benim ben Galatasaraylıyım diye. Yani Galatasaray bize sadece başarı için var. O arsa için değil.
Iyide konusulanlar farkli. Çok daha paraya elden cikarilmali diyenler var. 1.3 milyar konusuluyor florya ve riva için.

Geri