Dursun Özbek'ten Mehmet Ağar Hamlesi!

İnşallah yönetime de girer çok iyi Galatasaraylidir ve güçlüdür.

şaibe falan geçiniz , efsane denilen Süleyman seba da eski mitcidir. Bugün Ali koca stadimiz bastıran polis eskortu sağlayan emniyet müdürünü ayarlayan cbaskani damadı Ahmet ketencidir.

Bu kafayla stadımızı da basarlar , tüm camiaya kolayca fetocu de derler. Biz ancak savcılığa şikayet ederiz.

Bu siyasi konjonktürde güçlü adam şart.
90’larda fenerin devlet içindeki gücünü dengelediğini söylesek yalan olmaz. 4 yıl hakkımızla şampiyonluk ve ardından uefa kupası zannedildiği gibi sadece Terim’in işi değildi. Hatta Terim o dönem çokta yüksek puanlarla şampiyonluklar almadı.

İşimize yarayacaksa gelsinler. Karanlık isimlermis bilmem ne. Adamlar agizimiza ediyorlar bir şey yapamıyoruz. Herif rte'nin gelininin kardeşini almış yanına stadı basıyor.

Bu yalı çocuğunu bu adam gibiler durduracaksa girsin yönetime. Sizde hiç bir şeyi begenmiyorsunuz.

Konuşmak ile çözülmüyor bu işler. Anlayın artık bunu.

Şaka mı? Normal isimlerle anıldığımız mı var. :D Güçlüysen, etrafında mutlaka birileri toplanacaktır..
Şaka. Olan ve olması gereken farklı şeyler. Güç kazanmak için veya perdeleme için Galatasaray'ın kullanılmasını istemem, Galatasaray'ın da gücü şaibelileri tabi.

Mehmet Ağar da 20 küsür yıldır piyasada olmayan adam ama anasını satayım ne hikmetse bütün zombi Fenerliler ezbere bu adam sanki bizim adımıza karanlık işler yapıyormuş gibi konuşup duruyorlar. Adam belki maçların bile hepsini izlemiyordur lan. Kimse nerede ne yapıyor bilmiyordur herhalde.
20 yıl öncesine göre daha güçlü bir şekilde var adam. Tvler de görünmemesi önemsiz yapmıyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerede ve ne anlamda var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Devletin her kademesinde var. Herkese dokunursun, ama bu adama dokunan yanar. Ülkedeki bütün mafyalar bunun önünde diz çöker. Hiç basit bir isim değil. Hemde hiç.

Mehmet Ağar da 20 küsür yıldır piyasada olmayan adam ama anasını satayım ne hikmetse bütün zombi Fenerliler ezbere bu adam sanki bizim adımıza karanlık işler yapıyormuş gibi konuşup duruyorlar. Adam belki maçların bile hepsini izlemiyordur lan. Kimse nerede ne yapıyor bilmiyordur herhalde.

Eyüpsporla çok ilgili bu aralar üstat

Devletin her kademesinde var. Herkese dokunursun, ama bu adama dokunan yanar. Ülkedeki bütün mafyalar bunun önünde diz çöker. Hiç basit bir isim değil. Hemde hiç.

Derin işlerde olabilir bilmiyorum, takip etmiyorum, ilgilenmiyorum da açıkçası. Ama bunca yıldır siyasette olmayan, bürokraside olmayan, sporun içinde hiçbir zaman ne bizim yöneticimiz olmuş ne Tff'de yer almış bir adamın bugün ligin gidişatına etki edecek kadar bir etkisi olabilir mi? Tamamen Fenerlilerin görüntüde şeytan yaratma çabası gibi.

Geri
Üst Alt