Dursun Özbek'ten Mehmet Ağar Hamlesi!

Derin işlerde olabilir bilmiyorum, takip etmiyorum, ilgilenmiyorum da açıkçası. Ama bunca yıldır siyasette olmayan, bürokraside olmayan, sporun içinde hiçbir zaman ne bizim yöneticimiz olmuş ne Tff'de yer almış bir adamın bugün ligin gidişatına etki edecek kadar bir etkisi olabilir mi? Tamamen Fenerlilerin görüntüde şeytan yaratma çabası gibi.

kral ünal aysal dönemi bir tff başkanlık seçim süreci vardı. aysal başkan mehmet ağarı yanına alıp gimiştir o dönem. tff'de aziz yıldırım bloğunu kırmaya çalıştığımız yıllardı. böyle görünmeyen birçok işi vardır.

Saibeli adamların bizimle anılmasını istemeyenleri anlıyorum hakta veriyorum ama kriminal tiplere karşı masa siyaseti yapamazsın. Anladıkları dilden konuşacak isimlerle sindirirsin. Ortam süt limanken kimse istemez zaten ortam gerici kişileri. Farkındaysanız parasıyla mafyacılık oynayan şımarık bir herifle uğraşıyoruz. Sayınlı, beyli cümlelerle bu kadar oluyor işte.. Hem sahamızda bu ne kepazelik kardeşim diyoruz hem böyle isimleri istemem diyoruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derin işlerde olabilir bilmiyorum, takip etmiyorum, ilgilenmiyorum da açıkçası. Ama bunca yıldır siyasette olmayan, bürokraside olmayan, sporun içinde hiçbir zaman ne bizim yöneticimiz olmuş ne Tff'de yer almış bir adamın bugün ligin gidişatına etki edecek kadar bir etkisi olabilir mi? Tamamen Fenerlilerin görüntüde şeytan yaratma çabası gibi.
Baya derin işler. Müdahelsi var mı bilmiyorum ama müdahale edecek gücünün olduğunu biliyorum. Kesinlikle hafife alınacak biri değil. Tek başına hükmettiği kirli paranın bile haddi hesabı yoktur. Bunun adamları helikopterden insanları atar ceza almazlar, çökmek istedikleri yeri tankla basarlar, ceza almazlar. Fenerlilerin bahsettiği şeytan, bunun yanında hafif kalır.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok çok iyi kadrolaşmış eski bakan :D
Hani Soylu'nun adını duyarsın belki 1-2 kişinin daha etkilerini hissedersin ama bunca yıldır bir şekilde kamuda görevdeyim 1 kere bile adını duymadım. Bir sürü kurumla muhatab oldum, tehditlerini duydum ama 1 kere bile Mehmet Ağar'ın etkisini hissetmedim. Ben duymamış olabilirim ayrı konu ama böyle adamlar duyulmak isterler.

Hani Soylu'nun adını duyarsın belki 1-2 kişinin daha etkilerini hissedersin ama bunca yıldır bir şekilde kamuda görevdeyim 1 kere bile adını duymadım. Bir sürü kurumla muhatab oldum, tehditlerini duydum ama 1 kere bile Mehmet Ağar'ın etkisini hissetmedim. Ben duymamış olabilirim ayrı konu ama böyle adamlar duyulmak isterler.
kral duyulmak isteyenler zaten amatörlerdir. asıl elinde gücü bulunduranlar bunu göstermekten kaçınırlar. sen onu mehmet ağar şeklinde duyamazsın ali veli ahmet şeklinde kuklalar oynatır.

tr siyasetini derinlemesine takip edenler bilir fetö davalar kumpaslar suikastlar saldırılar kısmında bu adamın ismi hep bir şekilde geçer ancak bir sonuç çıkmaz. hatta süleyman soylu sedat peker olaylarında bile adı yine zikredilmiştir bir şekilde. ama dediğim gibi hiçbir zaman net bir şey duyamazsın.

Son düzenleme:
dursun özbek güven vermemektedir. erden timur'a yapılan saldırılar bellidir. erden timura ve okan buruka koruma sağlayabilirsek 5. yıldız yakındır.

ezcümle beyler karşımızda şehir eşkıyaları bulunmaktadır buna çare bulmak zaruridir.

kral duyulmak isteyenler zaten amatörlerdir. asıl elinde gücü bulunduranlar bunu göstermekten kaçınırlar. sen onu mehmet ağar şeklinde duyamazsın ali veli ahmet şeklinde kuklalar oynatır.

tr siyasetini derinlemesine takip edenler bilir fetö davalar kumpaslar suikastlar saldırılar kısmında bu adamın ismi hep bir şekilde geçer ancak bir sonuç çıkmaz. hatta süleyman soylu sedat peker olaylarında bile adı yine zikredilmiştir bir şekilde. ama dediğim gibi hiçbir zaman net bir şey duyamazsın.
Haklısın evet, tabii ben de adamın gelip selamın aleyküm yeğenim ben Mehmet dayın diye odaya girmesini beklemedim tabii de :asd: akçeli işler yapan bir kurumda olduğum için bazen böyle devlet büyükleri dediğimiz kişiler müdahil oluyorlar. Çok sık olan bir durum değildir ama bazen işte Bakanlar, Bakan yardımcıları, valiler, belediye başkanları ararlar (beni değil tabii kurumun başındaki kişiyi), orada da şu şunun adamı, şu bilmem kimin bilmem nesi diye laflar dolanır. Orada bazı kişilerin adını duyarsın ki 1 tanesiyle sözleşme imzalamışlığım bile oldu. Ama bak bunlar Ağar'ın adamı, bak bunlar Ağar'a yakın gibi bir duruma hiç denk gelmedim. Ama zaten kamu güvenliğidir, emniyettir, askerdir bunların işleriyle ilgili değil benim işim o yüzden denk gelmemişimdir.

Baya derin işler. Müdahelsi var mı bilmiyorum ama müdahale edecek gücünün olduğunu biliyorum. Kesinlikle hafife alınacak biri değil. Tek başına hükmettiği kirli paranın bile haddi hesabı yoktur. Bunun adamları helikopterden insanları atar ceza almazlar, çökmek istedikleri yeri tankla basarlar, ceza almazlar. Fenerlilerin bahsettiği şeytan, bunun yanında hafif kalır.

Anladım renktaş. Ben tabii siyasete olabildiğince girmemeye çalışarak yazıyorum, dediğim gibi derin işlerden de anlamıyorum ama hepimiz aşinayız bazı vukuatlara. Kurtlar Vadisi'nde bile Ağar'ı uyarlamaya çalıştılar da oyuncu o kadar kötüydü ki ciddiye alamadım resmen :asd: Ben yine futbol bağlamından çıkmadan söyleyeyim; güvenlik, ordu meselelerinde etkin bir adamın futbola girip neredeyse onu yönetecek kadar güçlü olabileceği absürt bir görüş bana göre. Doğru düzgün zaman ayırabileceğini düşünmüyorum. Ha madem olabiliyor 3 sene önce çok güzel doğradılar bizi, yıllardır da en çok kollanan takım hep Fener olmuştur. Madem etkindi, o dönemlerde de bir şekilde olurdu neden olmadı sorusu akla geliyor.

Kurtlar vadisi veya tv siyaseti falan hafif kalır anlatmaya veya anlamaya. Bu adamın yaptıklarını ifşa etmeye çalışanlar şuan hayatta değil. Duvar diyorlar diğer adıyla. Duvar çökerse herşey çöker kafasıyla hareket ediyorlar. Futbola müdahalesi var yok bilemem. Okuduklarım arasında futbolla ilgili bir durum geçmiyordu hiç. Ama okuduklarım öğrendiklerim karşısında futbol vs çok hafif ve ciddiyetsiz konular olarak kalır. Öyle vali, milletvekili, bakan vs bu adamların gözünde küçük insanlar. Yada bunlara hizmet ediyordur. Anlatmak istediğim öyle Ali koçun stada eli silahlı adamlarla gelmesi karşısında vs bişey yapılacaksa, ağar gibi en güçlü isimle yapılır. Alo merhaba ben Mehmet ağar demesi bile yetebilir.

Valla tek kelimeyle muhteşem olur.. Getirsinler koysunlar Baron'u.. Ali Koç gitsin Ağar'ı tehdit etsin yiyorsa..:asd::asd::asd:

@Furkan Korkmaz i tarif ettin resmen

s-de372557abca99fde97d003ecfa9e4cfe1980d85.webp

Herkes cok derin diyor ama kimse ne kadar derin oldugunu bilmiyor sanirim
Bizler küçük insanlarız, bildiğimiz okuduğumuz kadarıyla ancak bu kadar konuşabiliyoruz. Sıradan insanların bilmesi zor bir derinlik. Bay pipo kitabı ile başlayabilirsin az çok derinliğinin ne kadar olacağını anlamaya. Ki o bile belli bir yere kadar anlatıyor.

oldu olacak

Sportif AŞ Erden Timur - Mehmet Ağar
2. başkan Alaattin Çakıcı
Basın sözcüsü Sedat Peker

yapalım

kurtlarsaray

gol müziği

Bu arada haber bayağı eski, güncel bir konuymuş gibi konuşuyoruz da aslı astarı olmayan bir durum.

Geri
Üst Alt