- 3 Haziran 2015
- 54.413
- 62.651
- 3.963
Orasini bilmem rdas ama anlasilan kendi Escobarlarimizi icimizden cikartacagiz gibiTeröristbaşı fırıldak Aliye sadaka bile verebilirmi mi üstat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasini bilmem rdas ama anlasilan kendi Escobarlarimizi icimizden cikartacagiz gibiTeröristbaşı fırıldak Aliye sadaka bile verebilirmi mi üstat?
Yani bu adam bu ülkenin bu hale gelmesinde, adı Türkiye olan ülkede Türklerin 3. sınıf, arap bedevilerinin 1. sınıf muamelesi görmesinde, vatandaşların soyup soğana çevrilmesinde hatta iliğinin kemiğinin kurutulmasında, ülkenin son 30-40 yılda planlı programlı bir şekilde aleni bir açık hava tımarhanesine dönüştürülmesinde ve başımızdaki malum kişinin önünü açıp ülkenin siyasal islam denen kanserli hücreye teslim edilmesinde başı çeken en önemli aktör diyorsun.... Doğru mu anlıyorum??Kurtlar vadisi veya tv siyaseti falan hafif kalır anlatmaya veya anlamaya. Bu adamın yaptıklarını ifşa etmeye çalışanlar şuan hayatta değil. Duvar diyorlar diğer adıyla. Duvar çökerse herşey çöker kafasıyla hareket ediyorlar. Futbola müdahalesi var yok bilemem. Okuduklarım arasında futbolla ilgili bir durum geçmiyordu hiç. Ama okuduklarım öğrendiklerim karşısında futbol vs çok hafif ve ciddiyetsiz konular olarak kalır. Öyle vali, milletvekili, bakan vs bu adamların gözünde küçük insanlar. Yada bunlara hizmet ediyordur. Anlatmak istediğim öyle Ali koçun stada eli silahlı adamlarla gelmesi karşısında vs bişey yapılacaksa, ağar gibi en güçlü isimle yapılır. Alo merhaba ben Mehmet ağar demesi bile yetebilir.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerede ve ne anlamda var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Tam olarak teslim etmezler. Ama istediklerini yaptıracak seviyede değiller rejim anlamında. Karşılıklı çıkar meselesi içindeler. Sen kazan, bende kazanayım. Ama bana dokunma olayı. Bu yapıyı yıkacak bir güç yok. Akıllı bir halk yıkabilir. O da Türkiye için imkansız.Yani bu adam bu ülkenin bu hale gelmesinde, adı Türkiye olan ülkede Türklerin 3. sınıf, arap bedevilerinin 1. sınıf muamelesi görmesinde, vatandaşların soyup soğana çevrilmesinde hatta iliğinin kemiğinin kurutulmasında, ülkenin son 30-40 yılda planlı programlı bir şekilde aleni bir açık hava tımarhanesine dönüştürülmesinde ve başımızdaki malum kişinin önünü açıp ülkenin siyasal islam denen kanserli hücreye teslim edilmesinde başı çeken en önemli aktör diyorsun.... Doğru mu anlıyorum??
biz mafyasaraydan razıyız derhal yönetime gelmeli mehmet ağar, tam çilek transferi tadındaGalatasaray halkın takımıdır
Sizin gibi postalcıların, 1-2 mafyanın takımı değildir