Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.551
- 1.572
- 1.778
Derin işlerde olabilir bilmiyorum, takip etmiyorum, ilgilenmiyorum da açıkçası. Ama bunca yıldır siyasette olmayan, bürokraside olmayan, sporun içinde hiçbir zaman ne bizim yöneticimiz olmuş ne Tff'de yer almış bir adamın bugün ligin gidişatına etki edecek kadar bir etkisi olabilir mi? Tamamen Fenerlilerin görüntüde şeytan yaratma çabası gibi.
kral ünal aysal dönemi bir tff başkanlık seçim süreci vardı. aysal başkan mehmet ağarı yanına alıp gimiştir o dönem. tff'de aziz yıldırım bloğunu kırmaya çalıştığımız yıllardı. böyle görünmeyen birçok işi vardır.
akçeli işler yapan bir kurumda olduğum için bazen böyle devlet büyükleri dediğimiz kişiler müdahil oluyorlar. Çok sık olan bir durum değildir ama bazen işte Bakanlar, Bakan yardımcıları, valiler, belediye başkanları ararlar (beni değil tabii kurumun başındaki kişiyi), orada da şu şunun adamı, şu bilmem kimin bilmem nesi diye laflar dolanır. Orada bazı kişilerin adını duyarsın ki 1 tanesiyle sözleşme imzalamışlığım bile oldu. Ama bak bunlar Ağar'ın adamı, bak bunlar Ağar'a yakın gibi bir duruma hiç denk gelmedim. Ama zaten kamu güvenliğidir, emniyettir, askerdir bunların işleriyle ilgili değil benim işim o yüzden denk gelmemişimdir.