Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende haz etmiyorum rts ama artik sezona basladiysak sezonu da okanla bitirmeliyiz yapacak bisey yok. Okan gidecekse özbekle beraber gitmeli. Özbek td falan getirmemeli. Yeni baskan yeni td ile gelecek sezon revizyon ṣartO durum GS sevgisi, başarısı değil okan nefreti olur, okan hakkındaki fikirlerim sabittir ama bu asla GS yenilgisi istenek olamaz, çünkü okan amaç değil araçtır. Sadece bu aracın gidişatının başarı getirmeyeceği düşüncesi var. Diğer renktaşlar da eminim böyle düşünüyordur.
üzgünüz ertem manşet otwitter'dan şahsi açıklama geldiyse o iş bitmiştir
neyse 4 yıl güzeldi iyi anarız ileride
biraz sokağa çık 7 24 forumdasınüzgünüz ertem manşet o
dün çıktımbiraz sokağa çık 7 24 forumdasın
Onun arkasında da Okan varOB'nin arkasında milyonlarca taraftar var Dursun
Senin arkanda yanak okşatacağın birkaç siyasetçi dışında kim var peki ?
Okan gitmeden Özbek gitmez; ancak önce Özbek sonra da Okan gitmeli. Haa sezon başladı ben gitmiyorum, diyorsa bu yönetim, Okan da kalkanım diyorsa; o zaman takviye yapacak teknik kadroya ve yıl sonu da Okan’la beraber gitmeliler.Bende haz etmiyorum rts ama artik sezona basladiysak sezonu da okanla bitirmeliyiz yapacak bisey yok. Okan gidecekse özbekle beraber gitmeli. Özbek td falan getirmemeli. Yeni baskan yeni td ile gelecek sezon revizyon ṣart