GSC Haber Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Destek Açıklaması!

Açıklama yapsa bir dert yapmasa bir dert.

O yüzden nötr olarak karşılamak lazım.

O durum GS sevgisi, başarısı değil okan nefreti olur, okan hakkındaki fikirlerim sabittir ama bu asla GS yenilgisi istenek olamaz, çünkü okan amaç değil araçtır. Sadece bu aracın gidişatının başarı getirmeyeceği düşüncesi var. Diğer renktaşlar da eminim böyle düşünüyordur.
Bende haz etmiyorum rts ama artik sezona basladiysak sezonu da okanla bitirmeliyiz yapacak bisey yok. Okan gidecekse özbekle beraber gitmeli. Özbek td falan getirmemeli. Yeni baskan yeni td ile gelecek sezon revizyon ṣart

İstifa gündemi olması iyi, buna kontrollü kaos diyorlar.Herkesi diken üstünde tutmak iyidir.Hepimiz bugün ki gündemi oluşturanın da buna karşı açiklama yapanın da aynı yönetim olduğunu bildiğini düşünüyorum.

Okan Hoca ne zaman sıkışsa üçlü orta sahaya dönüp maçı ve ligi alıyor ne zaman rahatlasa eski hastalığı başgösterip orta sahayı boşaltıp takımı dağıtıyor. Milli aradan sonra hocanın istemeye istemeye Lemina, Torera, Sara bildik düzene döneceğini ve arayı açacağını sonra yine orta sahasız denemlere başlayacağını düşünüyorum.

Eyvah

Fransiz bir hoca ile anlastik,ilk puan kaybinda yolcusun aciklamasi bu

Yönetim kurulu ve sosyal medya saklabanlari rahat durursa sampiyonlugun en ciddi adayi olarak devam edecegiz

Sadece Okan buruk’un yumruğunı sıktığı anı paylaşsanız yeterdi.

Bu açıklama samimi değil

Bu arada Okan hocam belki yine şampiyon yapacaktır ama insanlar artık Gs bu maçı rahat çevirir diyemiyor. Ya da burdan maçı vermez diyemiyor.

Ha bir de bazı şeyler hiç değişmiyor. 4 yıldır geçiş yemediğimiz takım kalmadı zerre önlem alınamadı. Anlıyorum Kocaelinden geçiş yersin es kaza yenilirsin ama deplasmanda Sportingden yemezsin geçişi.

O yüzden uzun vadede bir şeyler düzelsin istiyorsak hoca değişikliği olmalı derim. Yoksa yine ligi alalım bi şekilde diyorsak açıklama makul

Bir başkan hocanın arkasindayim diye resmi açıklama yapiyorsa işler karışık demektir.
Adam gibi bir hoca yı bizde hak ediyoruz bıktık usandik okanball dan

juventus deplasmanından beri olan süreçte kendisine olan güveni dibe çekmeyi başarsa da
gs’nin selameti için bu sezonu okan buruk ile tamamlayıp sezon sonu güzel bir şekilde veda etmeliyiz

sonraki yıllarda kulüpte tekrar görev alması garanti olan ve her ne olursa olsun dursun özbek gibi vasıfsız bir yönetimle 4 sene şampiyon olan hocaya hak ettiği gibi veda etmeliyiz

kendisi 2-3 sene futbola ara verip daha pragmatist bir futbol anlayışı üzerine kafa yormalı, çok kuvvetli olan a planının yanına b planı eklemeli

her halükarda sezon sonunu bekleyip şampiyon olsa da olmasa da yollar ayrılmalı artık

Bende haz etmiyorum rts ama artik sezona basladiysak sezonu da okanla bitirmeliyiz yapacak bisey yok. Okan gidecekse özbekle beraber gitmeli. Özbek td falan getirmemeli. Yeni baskan yeni td ile gelecek sezon revizyon ṣart
Okan gitmeden Özbek gitmez; ancak önce Özbek sonra da Okan gitmeli. Haa sezon başladı ben gitmiyorum, diyorsa bu yönetim, Okan da kalkanım diyorsa; o zaman takviye yapacak teknik kadroya ve yıl sonu da Okan’la beraber gitmeliler.

ts 4-0 mağlubiyet sonrası şimdiden başladıysak bu işlere sonunu zor getirirler. hocanın bu sezon şampiyon yapacağını düşünüyorum ama sezon içinde ts'den beter fiyasko sonuçlarda alacağımızı az çok tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt