Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.762
- 4.482
- 1.948
onca şampiyonluk ve kırılan rekorlar sonrası beşinci yılında okan yerine hiç bilinmedik bir td gelirse:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamların kendine faydası yok yavHollanda ekolü şart, acil.
Son maçın kaybedilmesi değil ki mesele; sorun aynı hataların sürekli tekrarlanması. Sürekli bir dejavu yaşatılması Okan ve dursun tarafından.Ne garip bir kulubuz, 4 sene ust ustte sampiyon olmus ve su an lider ile ayni puanla ligin ikincisi olan teknik direktore son macini kotu kaybetti diye destek mektubu atmak zorunda kaliyoruz. Buna dunyada Galatasaray'li taraftar disinda kimse inanmaz.
Oooo muhteşem işler başaran her noktada kusırsuz hareket eden dursun ciddi hatalar yapıp tek suçlu olduğu düşünülen okan buruğu koruma altına alıyor..
Yaşaaa hain dursun..
Arada Galatasarayın haklarını koruma noktasında birkaç açıklama yaparsan fena olmaz yani.Her yerden saldırıyorlarya belki faydası olur..
Bazen diyorum ki sanırım Galatasaayın üst limiti bu.genel kurulundan, yazarı,yorumcusu ve taraftarına kadar genel düşünceye bakınca ülkeninde durumunu göz önüne aldığımızda ben bir taraftar olarak çok fazla şey istiyorum sanırım.Olmayacak ne yaparsak yapalım Galatasaray hibçir zaman bir üst seviyeye o istikrarllı yapıya ulaşamayacak...
Çünkü bu kadar basit hataların bıkmadan usanmadan yapılmasını başka türlü açıklayamıyor insan.