GSC Haber Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a Destek Açıklaması!

2 lig 1 barcelona faciası sonrası kovulur. Osimhen Lemina döner kıçını kurtarırsa devam eder. Dua etsin de sakatlar erken iyilessin. 100 milyonluk oyuncu olmadan oynayamiyoruz cunku.

Ne garip bir kulubuz, 4 sene ust ustte sampiyon olmus ve su an lider ile ayni puanla ligin ikincisi olan teknik direktore son macini kotu kaybetti diye destek mektubu atmak zorunda kaliyoruz. Buna dunyada Galatasaray'li taraftar disinda kimse inanmaz.

O yüzden adamın eline oynatabileceği bir tane net adam almadınız demi. Bütün yazı fiyatlar düşsün diye heba ettiniz. Düşen fiyatlarla da aldığınız Batrakov, Deniz, Ubocuk, Bitsuibai falan filan. Hadi Leao'ya bir şey demiyorum. Adam resmen sıfır alternatifli bir kadroyla oynuyor.

Osimhen sakat mı bitti forvet yok.
Sanchez ya da Abdülkerim sakat ya da formsuz mu bitti defans yok.
Lemina ya da Toreira sakat mı bitti alternatif 6-8 yok.
10 no zaten yok hiç almadın Batrakov diye ne vereceği belli olmayan adama 25 milyonu gömdün. Sonuç yedek kulübesi seneye de muhtemelen Rusya'ya dönüş. Sonu belli bir hikaye.

Hocanın işi çok zor. 11 tane topçu ile sezonu tamamlamak zorunda işi rast gitmezde sakatlıklar devam eder (Osimhen, Lemina) ve formsuz oyuncular (Barış Alper, Sane, Leao, Sanchez) form tutmazsa bu sene başarı imkansız gibi bir şey.

Bunun adı ihanet ya bu kadar leş bir transfer dönemi hiçbir ihtiyacın karşılanmadığı bir dönem olamaz.

Ne garip bir kulubuz, 4 sene ust ustte sampiyon olmus ve su an lider ile ayni puanla ligin ikincisi olan teknik direktore son macini kotu kaybetti diye destek mektubu atmak zorunda kaliyoruz. Buna dunyada Galatasaray'li taraftar disinda kimse inanmaz.
Son maçın kaybedilmesi değil ki mesele; sorun aynı hataların sürekli tekrarlanması. Sürekli bir dejavu yaşatılması Okan ve dursun tarafından.

Valla inşallah her maçı kazanırız, önemli olan takımımın kazanması. Okan'ı beğenmem ama bu takım kazanarak gitmeli ve şampiyon olmalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi ne Didier Deschamps i yahu bu herif gelecegine okan buruk kalsin cok daha iyi :mad:

Demekki hocamız ağır Barcelona yenilgisi sonrası kovulacak. O zaman şimdiden alternatif hocaları tartışalım

Kasımpaşayı yeneriz
Barca’ya iyi futbolla yeniliriz
Gençleri geçeriz
Lille yeneriz
Feneri yeneriz

Bitti gitti

Oooo muhteşem işler başaran her noktada kusırsuz hareket eden dursun ciddi hatalar yapıp tek suçlu olduğu düşünülen okan buruğu koruma altına alıyor..
Yaşaaa hain dursun..
Arada Galatasarayın haklarını koruma noktasında birkaç açıklama yaparsan fena olmaz yani.Her yerden saldırıyorlarya belki faydası olur..

Bazen diyorum ki sanırım Galatasaayın üst limiti bu.genel kurulundan, yazarı,yorumcusu ve taraftarına kadar genel düşünceye bakınca ülkeninde durumunu göz önüne aldığımızda ben bir taraftar olarak çok fazla şey istiyorum sanırım.Olmayacak ne yaparsak yapalım Galatasaray hibçir zaman bir üst seviyeye o istikrarllı yapıya ulaşamayacak...
Çünkü bu kadar basit hataların bıkmadan usanmadan yapılmasını başka türlü açıklayamıyor insan.

Üst limit konusu güzel tespit. Doğrusal olarak sürekli artan bir başarı grafiği bekleniyor ama bu mümkün değil ve daha önce hiç yaşanmadı. Bu debelenme hali daha yıllarca sürer önemli olan şampiyon olmaya devam etmek.

Her ne kadar Okan Buruk'un sistemini ( taktik, evlatçılık vs..) sevmesem de iu an için kovulacak bir adam değil bana göre. Ama bunu hak etti mi maalesef evet. Eli bu kadar güçlüyken her transfer döneminde başta kankası simitçi ve yönetime kalkan olarak bu sona doğru yol almaya başladı izlenimi veriyor. Yapma diye millet bir taraflarını yırttı. Hatta bunun için kendisini bu kadar seven taraftara " yok 12 kişi mi oynayacağız, yok Manchester City'i tutun " gibi gereksiz çıkışlar yaptı.

Bu sadece Okan için değil Arda'da gelse böyle olacak muhtemelen ama sistemi ve ismi olan Ragnick gibi adamlara bunu yapamıyorsun işte.

Geri
Üst Alt