Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Gayet dogru baslik turkiyede baska is adami mi var galatasaray baskanligina aday cebinden 20-30m tl Hibe eden ya da 500m tl ye kefil olanAbi şu başlığı düzeltin komik duruma düşmeyin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet dogru baslik turkiyede baska is adami mi var galatasaray baskanligina aday cebinden 20-30m tl Hibe eden ya da 500m tl ye kefil olanAbi şu başlığı düzeltin komik duruma düşmeyin ya
Kim bu yakışıklı?
biraz mizah kimseyi üzmezAbi şu başlığı düzeltin komik duruma düşmeyin ya
Kendisi cebinden 20m verdi ustune 500m tl borca kefil oluyorTabi buldun Erden Timur'u rahatsın, keyifler yerinde. Acilen iyi bir 10 numara ve Umut Bozok'u aldırıver. Herşeyi bana söyletiyorsun.
İcraya verir alır.Kendisi cebinden 20m verdi ustune 500m tl borca kefil oluyor
anlamiyorsun galiba adam diyorki ben galatasarayin borcuna kefilim odeyemezsek odeyecekİcraya verir alır.
Ali renkdaş seni severim ama ben bi konuya taktım mı takarım, özellikle de geçmişte yaşadıklarımız konusunda. Dursun Başkan'ı da o icra olayından dolayı affedemiyorum, çok ağrıma gitti, yani ağzıyla kuş tutarsa belki. Bir de Terim'i affedemiyorum Demirören mevzusu sebebiyle hatta o konuya üzüldüğüm kadar çok az şeye üzülmüşümdür.anlamiyorsun galiba adam diyorki ben galatasarayin borcuna kefilim odeyemezsek odeyecek
Erdeni ben de daha çok seviyorum ama bu adama da haksızlık etmeyelim büyük iş yapıyor Sabancılar falan izliyor sözde Galatasaraylı iş adamları neredeAli renkdaş seni severim ama ben bi konuya taktım mı takarım, özellikle de geçmişde yaşadıklarımız konusunda. Dursun Başkan'ı da o icra olayından dolayı affedemiyorum, çok ağrıma gitti, yani ağzıyla kuş tutarsa belki. Bir de Terim'i affedemiyorum Demirören mevzusu sebebiyle hatta o konuya üzüldüğüm kadar çok az şeye üzülmüşümdür.
Bir de tüm işi Erden Timur yapıyor diye düşünüyorum. O işlerin başarısı da direk Dursun Başkan'a yazılıyor bundan da biraz rahatsızım. Çünkü Erden Timur'u çok seviyorum. Netice itibariyle başkanımızdır hep birlikte başarılı olalım, zirveye çıkalım inşallah.