Dursun Özbek'ten Takviyeler Gelecek Mesajı

Tabi buldun Erden Timur'u rahatsın, keyifler yerinde. Acilen iyi bir 10 numara ve Umut Bozok'u aldırıver. Herşeyi bana söyletiyorsun.

Şampiyonluğu özledik başkanım. 3 sene bizim için çok uzun. Biz fener değiliz. Onlar gibi alışık değiliz.

anlamiyorsun galiba adam diyorki ben galatasarayin borcuna kefilim odeyemezsek odeyecek
Ali renkdaş seni severim ama ben bi konuya taktım mı takarım, özellikle de geçmişte yaşadıklarımız konusunda. Dursun Başkan'ı da o icra olayından dolayı affedemiyorum, çok ağrıma gitti, yani ağzıyla kuş tutarsa belki. Bir de Terim'i affedemiyorum Demirören mevzusu sebebiyle hatta o konuya üzüldüğüm kadar çok az şeye üzülmüşümdür.

Bir de tüm işi Erden Timur yapıyor diye düşünüyorum. O işlerin başarısı da direk Dursun Başkan'a yazılıyor bundan da biraz rahatsızım. Çünkü Erden Timur'u çok seviyorum. Netice itibariyle başkanımızdır hep birlikte başarılı olalım, zirveye çıkalım inşallah.

Ali renkdaş seni severim ama ben bi konuya taktım mı takarım, özellikle de geçmişde yaşadıklarımız konusunda. Dursun Başkan'ı da o icra olayından dolayı affedemiyorum, çok ağrıma gitti, yani ağzıyla kuş tutarsa belki. Bir de Terim'i affedemiyorum Demirören mevzusu sebebiyle hatta o konuya üzüldüğüm kadar çok az şeye üzülmüşümdür.

Bir de tüm işi Erden Timur yapıyor diye düşünüyorum. O işlerin başarısı da direk Dursun Başkan'a yazılıyor bundan da biraz rahatsızım. Çünkü Erden Timur'u çok seviyorum. Netice itibariyle başkanımızdır hep birlikte başarılı olalım, zirveye çıkalım inşallah.
Erdeni ben de daha çok seviyorum ama bu adama da haksızlık etmeyelim büyük iş yapıyor Sabancılar falan izliyor sözde Galatasaraylı iş adamları nerede

Geri
Üst Alt