Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.801
- 12.869
- 2.343
Hala yalanlama yok.Yazıklar olsun senin gibi bir başkana ya.Bütün manyaklar bizi buluyo arkadaş.
Dede uyuyor,uyandırmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala yalanlama yok.Yazıklar olsun senin gibi bir başkana ya.Bütün manyaklar bizi buluyo arkadaş.
hala ünal diyolar ya adam klübün anasını belledi hala ünal diyolar
kural basit 4s
O Demirörenle çektigi fotograflar da komploydu bizim masum baskanimiz hiç bir zaman hata yapmadi her zaman tff yapti
ali naci küçük @nkucukk · 23 dk. 23 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 6 dk. 6 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 7 dk. 7 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 9 dk. 9 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 12 dk. 12 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 16 dk. 16 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 17 dk. 17 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 19 dk. 19 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 20 dk. 20 dakika önce
ali naci küçük @nkucukk · 26 dk. 26 dakika önce Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon DOLARistedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç
bu laftan aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manasını çıkaran malların beynine tuurrruuuppp suyu sıkayım...
ben okur okumaz cemaat bunları yakalamış 50milyon ver olayı örtbas edeyim demiş vermeyince ahanda al sana deyip operasyonu başlatmış olarak algıladım... fenerin şike yaptığına inanan herkes de aynı manayı çıkarır... tabi kaossever taraftar hariç... birşeyler düzelip iyi gitmemeye görsün... kaos yaratacak birşeyi anında buluruz...
bunun da içine edin "malum spor gazetesi"...
Herkes tam tersini düşünürken bir sen düşündün yani... Diyorsun ki herkes bir yana, ben bir yana.. Hayırlı işler![]()