🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Hemen niye Aysal lehine çıkarsama yapma ihtiyacı hissettin ki?...''FB ye ve başkanına iyi sallıyor haa!'' algısıyla kökten destekçi olmak da taraftar için çok makbul bir tutum değil...

''Kurumsallaşma'' adına artırdığı masrafların, Luxemburg davasının, Hajrovic skandalının, fahiş sözleşmelerin dumanı üstünde daha...Belçika basınına demeç veriyor birde; ''Varlıkları satma yetkisi verilmedi, vizyonumuz kısıtlandı, filan'' diye. iyiki de izin verilmedi, Riva' yı da satıp yeni Hajrovicler, Seçuk-Burak sözleşmeleri vs icraatlarından kurtulmuş olduk...

1417612318-unalaysal.jpg

Ünal Aysal'i bu gidişle çok aricaz.

ali naci küçük @nkucukk · 23 dk. 23 dakika önce

Başkan Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları, taraftarın tepkisi, istifa sesleri ve yönetimdeki son durumu da 2.başkan Hamdi Yasaman ile konuştuk
0 yanıt 4 retweet 2 favori

ali naci küçük @nkucukk · 6 dk. 6 dakika önce

Hamdi Yasaman: Ben bir problem görmüyorum. Tamam bu sözler her yere çekilebilir ama öyle bir niyet yok. Herhangi bir olağanüstü durum yok
0 yanıt 0 retweet 0 favori

ali naci küçük @nkucukk · 7 dk. 7 dakika önce

Hamdi Yasaman: Başkanın İstifa etmesi için bir sebep yok ortada. Bir insan fikrini açıklayabilir. Kaldı ki taraftar bu olayı yanlış anlamış

ali naci küçük @nkucukk · 9 dk. 9 dakika önce

2.başkan Hamdi Yasaman, yönetimde huzursuzluk yaşandığı ve Duygun Yarsuvat'ın istifa edeceği iddaları hakkında ise özetle şunları söyledi

ali naci küçük @nkucukk · 12 dk. 12 dakika önce

Hamdi Yasaman: Biliyorsunuz sayın Yarsuvat, avukatlık da yapıyor. Silivri’deki balyoz dahil birçok davaya giriyor.
0 yanıt 0 favori

ali naci küçük @nkucukk · 16 dk. 16 dakika önce

2.Başkan Hamdi Yasaman: Tepkileri, sosyal medyada gördük. Ama böyle yorumlanmaması lazım. Aziz Yıldırım'ı Koruma diye bir şey yok.
0 yanıt 2 retweet 0 favori

ali naci küçük @nkucukk · 17 dk. 17 dakika önce

2.başkan Hamdi Yasaman: Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım’ın ne danışmanı, ne de avukatı...Kendisi şike konusunda kararı hakimi verecek diyor
0 yanıt 3 retweet

ali naci küçük @nkucukk · 19 dk. 19 dakika önce

2.başkan Hamdi Yasaman: -Taraftarımız Duygun Yarsuvat sanki Aziz Yıldırım’ı koruyor gibi infial yarattı. Bakın, başkan şike yoktur demiyor.
0 yanıt 4 retweet 0 favori

ali naci küçük @nkucukk · 20 dk. 20 dakika önce

Hamdi Yasaman'ın gün boyu sosyal medyada büyük tepki gösteren taraftara yönelik önemli ifadeleri var
0 yanıt 4 retweet 0 favori

ali naci küçük @nkucukk · 26 dk. 26 dakika önce

2.başkan Hamdi Yasaman'ın önemli açıklamalarının tamamı @HurriyetSpor da olacak
0 yanıt 3 retweet 0 favori

Umrumda değil açıklamaları. Futbol da umrumda değil şu an. Boş şeyler bunlar.

Cafer sı... bez getir ...
Temizlemeside 2ci başkanımıza kalmış. 3 sene gecti , Galatasaray başkanı oluncamı aklınıza geldi yorum, duyum paylaşmaya bu konu ilgili.
Yok ya, huzur bizim camiada dokunuyor büyüklerimize.

Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon DOLARistedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç

bu laftan aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manasını çıkaran malların beynine tuurrruuuppp suyu sıkayım... :)

ben okur okumaz cemaat bunları yakalamış 50milyon ver olayı örtbas edeyim demiş vermeyince ahanda al sana deyip operasyonu başlatmış olarak algıladım... fenerin şike yaptığına inanan herkes de aynı manayı çıkarır... tabi kaossever taraftar hariç... birşeyler düzelip iyi gitmemeye görsün... kaos yaratacak birşeyi anında buluruz...

bunun da içine edin "malum spor gazetesi"...

bu laftan aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manasını çıkaran malların beynine tuurrruuuppp suyu sıkayım... :)

ben okur okumaz cemaat bunları yakalamış 50milyon ver olayı örtbas edeyim demiş vermeyince ahanda al sana deyip operasyonu başlatmış olarak algıladım... fenerin şike yaptığına inanan herkes de aynı manayı çıkarır... tabi kaossever taraftar hariç... birşeyler düzelip iyi gitmemeye görsün... kaos yaratacak birşeyi anında buluruz...

bunun da içine edin "malum spor gazetesi"...

Herkes tam tersini düşünürken bir sen düşündün yani... Diyorsun ki herkes bir yana, ben bir yana.. Hayırlı işler :D

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
yala babam yala

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Herkes tam tersini düşünürken bir sen düşündün yani... Diyorsun ki herkes bir yana, ben bir yana.. Hayırlı işler :D

herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
sen Duygun Yarsuvat'ın söylediği sözden aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manası çıkartabiliyorsan... ben de cemaat fenerin açığını yakalamış şantaj yapmış manasını da çıkarabilirim(o söylemi o manada da yapmış olsa bile)... olaya nereden ve nasıl baktığına bağlı...

daha doğrusu olaya nasıl bakmanı sağladıkları önemli... yeni bir tartışma konusu açmak için daha iyi bir ortam olamazdı... prandelli gitmiş... hamza hoca gelmiş... şampiyonlar ligi bir sonuca bağlanmış... ligde yeniden hem oyun olarak hem puan olarak kafa kafaya gelmişsin... eeeee ne yapmak gerek????... taraftarı bir şekilde hareketlendirmek gerek... bizim taraftar da hareketlenmeye zaten dünden razı... kapı gıcırtısına göbek atarız...

tekrar soruyorum... fenerin şike yaptığına inanan biri Duygun Yarsuvat'ın söyleminden hangi sonucu çıkarır... sürü psikolojisinden kurtulup geneli filan bırak bir kenara... sen kişi olarak düşün ve söyle...

hala "herkes öyle düşünürken" argümanını ortaya koyuyorsan sana cevap August Landmesser'den gelsin...

Ekli dosyalar

• August-Landmesser-Almanya-1936.webp
    August-Landmesser-Almanya-1936.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 57
Geri
Üst Alt