🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

şike yoktur diyemez zaten çarpılır
şike yok diyen ya aziz bahçelidir ya da dünyadan bi haber bir asalaktır

ya fb kalkar bizi şikeye cekmek için herturlu alavare dalavere pis işlere girer pislik açıklamalar yapar bizi şikayet eder siyası gucu tff arkasına alır bizi kendi pisliklerini örtbas etmek ıcın medya dahıl herseyı kullanır bizde tam tersi işimiz yok bu pislige bulaşmıs feneri koruyalım hey Allahım heyyyyy

Böyle abuk subuk açıklamalar yapacaksa hiç kamera karşısına çıkmasın. Ünal Aysal'ın çeyreği etmez.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yarsuvat denen adam yaptığı açıklamayı şike yoktur anlamında dememiş olabilir ama bu açıklama her haliyle şikeyi aklamaya yardımcı olan bi açıklamadır çünkü şike soruşturmasını şaibe altında bırakmaya yönelik bi açıklamadır. o yüzden istifa etmesi gerekir, bu açıklama galatasaray başkanlık makamı için yüzkarası bi açıklamadır.

Bence Aziz Yildirim'in avukatligini yapsin yeniden yargilamada. Aziz'in bile bilmedigi seyleri delil olarak sunar da belki kurtarir Aziz'i cemaat'in tehditlerinden.

Büyük hemde çok büyük bir saçmalık bu. Biliyormuş gibi rakam vererek konuşmuş üstelik. O yaşta, deneyimli bir avukata teori üretmek hiç yakışmadı.

Ayrıca bize ne bunlardan UEFA kararını vermiş.

herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
sen Duygun Yarsuvat'ın söylediği sözden aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manası çıkartabiliyorsan... ben de cemaat fenerin açığını yakalamış şantaj yapmış manasını da çıkarabilirim(o söylemi o manada da yapmış olsa bile)... olaya nereden ve nasıl baktığına bağlı...

daha doğrusu olaya nasıl bakmanı sağladıkları önemli... yeni bir tartışma konusu açmak için daha iyi bir ortam olamazdı... prandelli gitmiş... hamza hoca gelmiş... şampiyonlar ligi bir sonuca bağlanmış... ligde yeniden hem oyun olarak hem puan olarak kafa kafaya gelmişsin... eeeee ne yapmak gerek????... taraftarı bir şekilde hareketlendirmek gerek... bizim taraftar da hareketlenmeye zaten dünden razı... kapı gıcırtısına göbek atarız...

tekrar soruyorum... fenerin şike yaptığına inanan biri Duygun Yarsuvat'ın söyleminden hangi sonucu çıkarır... sürü psikolojisinden kurtulup geneli filan bırak bir kenara... sen kişi olarak düşün ve söyle...

hala "herkes öyle düşünürken" argümanını ortaya koyuyorsan sana cevap August Landmesser'den gelsin...
Konu fenerin şike yapıp, yapmaması değil, adamın ortada fol yok, yumurta yokken saçma sapan bir açıklama yapması. Bu açıklamayı yapması sonrası ortada oluşan kaos durumu. İnsanlar senin gibi, benim gibi farklı düşünebilir ama bu ikilemi yaratan başkanın ta kendisi. Üstüne bir de olayın muhattapının tekzip etmesi. Adam hala bir açıklama yapmadığına göre fenerbahçe adına müspet konuştuğu düşünülüyor tezi bir bakıma doğru görünüyor. Nereden bakarsan bak elde kalıyor. Galatasaraylılık duruşuna yakışmıyor. Yoksa bizler yorum yapar, birbirimize takılırız sorun bu değil yani.

herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
sen Duygun Yarsuvat'ın söylediği sözden aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manası çıkartabiliyorsan... ben de cemaat fenerin açığını yakalamış şantaj yapmış manasını da çıkarabilirim(o söylemi o manada da yapmış olsa bile)... olaya nereden ve nasıl baktığına bağlı...

daha doğrusu olaya nasıl bakmanı sağladıkları önemli... yeni bir tartışma konusu açmak için daha iyi bir ortam olamazdı... prandelli gitmiş... hamza hoca gelmiş... şampiyonlar ligi bir sonuca bağlanmış... ligde yeniden hem oyun olarak hem puan olarak kafa kafaya gelmişsin... eeeee ne yapmak gerek????... taraftarı bir şekilde hareketlendirmek gerek... bizim taraftar da hareketlenmeye zaten dünden razı... kapı gıcırtısına göbek atarız...

tekrar soruyorum... fenerin şike yaptığına inanan biri Duygun Yarsuvat'ın söyleminden hangi sonucu çıkarır... sürü psikolojisinden kurtulup geneli filan bırak bir kenara... sen kişi olarak düşün ve söyle...

hala "herkes öyle düşünürken" argümanını ortaya koyuyorsan sana cevap August Landmesser'den gelsin...

Olabilir, açıklama buraya da çekilebilir. Lakin buna neden izin verip de susuyor ? Fenerbahçe avukatı da kendi yönlerine çekmiş bu durumda...Zaten ülkede şike olaylarından sonra Fenerbahçe sempatizanlığı ve malum siyasi olaylardan sonra masumiyet inanışı artmış durumda. İki yöne de çekilebilecek bir açıklama bu,ama sustuğuna göre ve bizden bir yöneticinin " başkanı bağlar,Galatasaray'ı bağlamaz" dediğine göre skandal bir durum olduğu kesin.

Doğru veya yanlış, hükümete yakın olmak için (sebep her ne olursa olsun) 17 aralıkta yaptığın bu açıklama Galatasarayın adını iki paralık etmekten başka bir şey değil.

Son düzenleme:
aciklamalarini bende hic begenmedim ama istifa etmesinide istemiyorum...
surda 5-6 aylik süresi varken hemn florya ali dürüst, albayrka, hamzahamzaoglu ile toparlanmisken az cok hic yeri ve zamani degil.
yedek baskanlik olayida yok..
bari fazla konusmasa artik.

Defolsun gitsin klüpten ihraç edilsin birilerini yalamak için saçma sapan açıklamalar yapan birinin Galatasarayımızda işi olamaz

Sen bu ülkeyi Norveç falan zannettin galiba, şikeyi aklamak için tüm üst kademenin seferber olduğu, sürekli manipülatif haberlerin yapıldığı, alenen fenerin kollandığı bir ortamda bu lafını öyle güzel süslerler ki isterse çıkıp yemin etsin ben öyle demedim böyle dedim desin kimseyi inandıramaz, şuan herkes "Yarsuvat fbnin oyuna getirildiğini 50 milyon vermediği için şike komplosu yapıldı" dediğini düşünüyor.
Burası Türkiye, bu ülkede zamanında cumhurbaşkanı ile başbakan kavga etti diye tarihin en büyük ekonomik krizi yaşandı, o yüzden başkansan ağzından çıkanı bileceksin.

herif birde G.Saray başkanı kimliğimle değil hukukçu kimliğimle açıklama yaptım demiş!!! hukukçu kimliğinle açıklama yapacaksan g.saray başkanlığından istifa et öyle yap açıklamanı o zaman.bunca zamandır aklın neredeydi yeni mi duydun? düzenin önünde diz çökeceksen çek git o zaman duygun efendi.

aciklamalarini bende hic begenmedim ama istifa etmesinide istemiyorum...
surda 5-6 aylik süresi varken hemn florya ali dürüst, albayrka, hamzahamzaoglu ile toparlanmisken az cok hic yeri ve zamani degil.
yedek baskanlik olayida yok..
bari fazla konusmasa artik.

İstifa etsede bu yönetim devam ediyor. 2.baskan Baskanlik görevini yürütür.

Aziz:"konuşursam yer yerinden oynar." dedi. Azizin 3 senedir yapamadığını galatasaray başkanı yaptı dicek bişey yok.

Ben olsam aziz yildirim'in yerinde yarsuvat'i alir avukatim yaparim. Baksana adamin bilmedigi seyleri biliyor :D

Geri
Üst Alt