Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu fenerin şike yapıp, yapmaması değil, adamın ortada fol yok, yumurta yokken saçma sapan bir açıklama yapması. Bu açıklamayı yapması sonrası ortada oluşan kaos durumu. İnsanlar senin gibi, benim gibi farklı düşünebilir ama bu ikilemi yaratan başkanın ta kendisi. Üstüne bir de olayın muhattapının tekzip etmesi. Adam hala bir açıklama yapmadığına göre fenerbahçe adına müspet konuştuğu düşünülüyor tezi bir bakıma doğru görünüyor. Nereden bakarsan bak elde kalıyor. Galatasaraylılık duruşuna yakışmıyor. Yoksa bizler yorum yapar, birbirimize takılırız sorun bu değil yani.herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
sen Duygun Yarsuvat'ın söylediği sözden aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manası çıkartabiliyorsan... ben de cemaat fenerin açığını yakalamış şantaj yapmış manasını da çıkarabilirim(o söylemi o manada da yapmış olsa bile)... olaya nereden ve nasıl baktığına bağlı...
daha doğrusu olaya nasıl bakmanı sağladıkları önemli... yeni bir tartışma konusu açmak için daha iyi bir ortam olamazdı... prandelli gitmiş... hamza hoca gelmiş... şampiyonlar ligi bir sonuca bağlanmış... ligde yeniden hem oyun olarak hem puan olarak kafa kafaya gelmişsin... eeeee ne yapmak gerek????... taraftarı bir şekilde hareketlendirmek gerek... bizim taraftar da hareketlenmeye zaten dünden razı... kapı gıcırtısına göbek atarız...
tekrar soruyorum... fenerin şike yaptığına inanan biri Duygun Yarsuvat'ın söyleminden hangi sonucu çıkarır... sürü psikolojisinden kurtulup geneli filan bırak bir kenara... sen kişi olarak düşün ve söyle...
hala "herkes öyle düşünürken" argümanını ortaya koyuyorsan sana cevap August Landmesser'den gelsin...
herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
sen Duygun Yarsuvat'ın söylediği sözden aziz yıldırım masum fener şike yapmamış manası çıkartabiliyorsan... ben de cemaat fenerin açığını yakalamış şantaj yapmış manasını da çıkarabilirim(o söylemi o manada da yapmış olsa bile)... olaya nereden ve nasıl baktığına bağlı...
daha doğrusu olaya nasıl bakmanı sağladıkları önemli... yeni bir tartışma konusu açmak için daha iyi bir ortam olamazdı... prandelli gitmiş... hamza hoca gelmiş... şampiyonlar ligi bir sonuca bağlanmış... ligde yeniden hem oyun olarak hem puan olarak kafa kafaya gelmişsin... eeeee ne yapmak gerek????... taraftarı bir şekilde hareketlendirmek gerek... bizim taraftar da hareketlenmeye zaten dünden razı... kapı gıcırtısına göbek atarız...
tekrar soruyorum... fenerin şike yaptığına inanan biri Duygun Yarsuvat'ın söyleminden hangi sonucu çıkarır... sürü psikolojisinden kurtulup geneli filan bırak bir kenara... sen kişi olarak düşün ve söyle...
hala "herkes öyle düşünürken" argümanını ortaya koyuyorsan sana cevap August Landmesser'den gelsin...
herkes istediğini düşünebilir... ülkenin durumuna bakarak genelin düşüncesi doğrudur çıkarımı yapabiliyorsan helal olsun derim...
aciklamalarini bende hic begenmedim ama istifa etmesinide istemiyorum...
surda 5-6 aylik süresi varken hemn florya ali dürüst, albayrka, hamzahamzaoglu ile toparlanmisken az cok hic yeri ve zamani degil.
yedek baskanlik olayida yok..
bari fazla konusmasa artik.
İstifa etsede bu yönetim devam ediyor. 2.baskan Baskanlik görevini yürütür.
hm .. bilmiyorum artik. baskan istiafa ettiginde secime gidiliyor bizde genelikde.