🎗 Duygun Yarsuvat | Başkan (2014-2015)

Alpayım neymiş o kötü niyet dediğiniz? Bize de söyleyin biz de bilelim :red:

Uğur şu cümleyi kurduktan sonra Aysal'a nasıl saydırabiliyorsunuz anlam veremiyorum :red: Aysal'ın da 3 sene de 2 şampiyonluğu var, 2 süper kupa şampiyonluğu var, 1 TR Kupası Şampiyonluğu var. Aysal'ın Başkan olduğu üç sene boyunca hep şampiyonlar ligine direkt katılmışsın, 2 kere gruplardan çıkıp bir kere çeyrek final oynamışsın, Hagi'den sonra ilk defa Drogba ve Sneijder gibi dünya çapında yıldızları transfer edebilmişsin. Bunları yaparken de kulübün neredeyse bütün gelirlerinin polat döneminde ipotek altına alınmış olduğu bir zamanda yapmışsın. Basketbol ve Voleybol branşlarında gelen başarıları saymıyorum bile ki malesef şu anda bu branşlar kötü bir durumda... Transfere en çok parayı FT döneminde neredeyse 100 milyon avroya yakın bir bütçe ile harcamış ve bu kadar bir dediğini iki etmeyen adama ego mu yapmış? O yüzden mi göndermiş? Hem de sezon ortasında? Aysal salak bir adam değildi renkdaş o kadar da abartmayın. Futbol branşında özellikle FT ayrıldıktan sonra yaptığı hatalar başını yedi Aysal'ın... Bence öyle bir süreçte Mancini gibi bir markayı getirebilmek bile başşak ister! Bana göre Mancini hata değildi ama olmadı. Asıl hatayı malesef Prandelli denen bir ne idüğü belirsize güvenmekle yaptı. Bir de Ocak ayında yapılan anlam veremediğim ancak panik transferleri olarak niteleyebileceğim transfer dönemi kendisi için fiyaskodur. Ocak 2014 benim de son derece rahatsız olduğum bir dönem. Hala anlam veremiyorum. Lakin FT'nin bizi satıp şikecilerin yanında saf tutması kulübün kimyasını bozmuştur bu bir gerçek. Bu kimisine göre siyasi bir müdahaleydi kimisine göre ise Aysal-Terim ego savaşı... Ne olduğunu bilemem ama FT'nin bittiği gündür benim için...

Bir de bizim taraftarın ikiyüzlü davrandığı bir konu var ki çok gülüyorum :D Polat gitmemek için seçim kararı almamak için ayak diriyordu. Bizim taraftarda ulan koltuğa yapıştı bırakmıyor gibisinden saydırıyordu. En sonunda kuyruğuna teneke bağlayıp küfür kıyamet gönderdiler. Aysal kendisine karşı olumsuz bir tavır sezdim dediği anda seçim kararı aldı ve gitti. Koltuğa yapışmadı. Şimdi de kaçtı gitti diyorlar :D Bizim taraftarı da akıllı birşey zannederdim ama malesef değilmiş. Ne istediklerini bildiklerinden dahi şüpheliyim. Alın size şimdi Duygun Yarsuvat :) Hayır o değil bundan daha beterleri de gelecek merak etmesinler... Bu günleri de arayacak bu taraftar....

Not: Birileri gelip demeden ben diyeyim; Evet Tüpçü ile selfie çektirdi evet yav he he :asd22:

Terim harici dönemde 30+hadi futbolculara ekstradan 20milyon euro harcamış olalım. Yıllık göğüs reklamı gelirimiz 8 milyon euroydu. 2 senede 16 milyon euro eder zaten buda harcanan paranın 3te birine denk gelir. Aşağı yukarı 35-40 milyon euro çöpe attık diye 1,5. Senede batıyorsak zaten kapatalım kulübü gidelim.

Bazıları unutmuş olabilir ama ünal aydal yönetimi geldiği anda 2 ay içinde 70 milyon dolar ödemesi gerekiyordu o yönetim bunun altından kalkıp üzerine transfer yaptı. Hadi diyelim şu anki yönetimle aynı şeyi yapmış olsun gelen yönetim ne ekstra kaynak yaratabildi ne adam gibi oyuncu görmedik. Tamam geçici yönetim olabilirsinizde kulübe ekstra kaynak yaratın be müslümanlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ugur kardesim, senin versiyonunda sikintili olan tek bir nokta var. Aysal´in Terim´i istemedigi, zaten yaptigi hamlelerde, aciklamlarinda belliydi son dönemlerde. Ama eger Terim´de ayrilmak isteseydi, neden böyle sikintili oldu bu ayrilik ? Kavga gürültü ayrilmak icin hic bir neden yoktu ortada...

Ve Terim smapiyon yapamazdi konusuna katilmiyorum, birak Terim´i, sadece Mancini yerine Hamza hoca gelseydi o yaris en azindan son haftaya kadar giderdi.

Ugur kardesim, senin versiyonunda sikintili olan tek bir nokta var. Aysal´in Terim´i istemedigi, zaten yaptigi hamlelerde, aciklamlarinda belliydi son dönemlerde. Ama eger Terim´de ayrilmak isteseydi, neden böyle sikintili oldu bu ayrilik ? Kavga gürültü ayrilmak icin hic bir neden yoktu ortada...

Ve Terim smapiyon yapamazdi konusuna katilmiyorum, birak Terim´i, sadece Mancini yerine Hamza hoca gelseydi o yaris en azindan son haftaya kadar giderdi.

Aradaki savaşı ilk Aysal başlattı Terim'e eleman diyerek.Terim de eleman lafını ciddiye alıp krizi büyüttü.Aysal da yönetimi değiştirerek karşı hamle yaptı.

13-14 sezonu başında Fener'i süper kupada tokatladıktan sonra TFF'den malum teklif geldi.Aysal Terim'i sevmiyordu,Terim de yalnız kalmıştı.İkisinin işine geldi bu teklif.4 maçlık milli takım teklifi hoşumuza gitmese de hocamızı destekledik.13-14 sezonu 3.haftasında 0-0'lık Eskişehir maçından sonra Yönetim resmi siteden Terim'in sözleşmesinin 2 yıllık uzatıldığını açıkladı.Terim de ertesi haftaki Antalya maçından sonra "Birileri rahat etsin diye imza atmam" dedi.Terim'in bu yaptığından sonra Aysal Real ve Beşiktaş maçlarını bekledi.Aysal'ın bu 2 maçtan 0 puan beklediğini düşünüyorum.Real maçını doğru tutturdu ama Beşiktaş maçını zorla da olsa aldık.Bu seferde Aysal telefon muhabbetini basına sızdırdı.Doğru mu yanlış mı bilemem ama yalan olduğunu düşünüyorum.Özetle Terim de Aysal da suçluydu ama Bu noktaya kadar Terim'i daha haklı buluyordum ben.

4 maçlık milli takımın başa geçmesine bir şey demedim.Sonuçta milli takım zor durumdaydı,yardım istenmişti,Terim de reddedemişti ama milli takıma 7 yıllık imza attıktan sonra Terim benim için bitti.Tüpçü Aysal'a sallarken Terim'i gülerken gördüğümde çok kötü oldum.(yabancı sınırını kaldırmayan tüpçü,daha birkaç ay önce Terim 3+6 maçlık ceza veren tüpçü)Bu kadar sevdiğim bir adamdan artık nefret ediyordum.4 maçtan sonra milli takımı bırakıp çekilseydi o zaman efsane bir hareket yapmış olurdu.

Terim'in şampiyon yapıp yapamayacağı konusuna gelirsek Terim hazırlık maçlarında ve süper kupa'da denediği 4-2-3-1'den vazgeçip 4-3-1-2'ye döndü sene başında.12-13'te 4-3-1-2 ile yarım senede başarılı olduk ama uzun vadede hiç iyi bir sistem olmadığı belliydi.Ligdeki deplasmanlarda ve avrupa maçlarında çok zorlanıyorduk.Nitekim bu sistemle Eskişehir,Bursa,Antalya,Rize beraberliklerini ve farklı Real mağlubiyetini yaşadık.Beşiktaş maçında Drogba sahne almasa o maçı da kaybedecektik.Bana göre bu sistemle devam ettiğimiz sürece hiç şansımız yoktu.Ki Terim'in favori sistemidir bu vazgeçeceğini zannetmiyordum.Fener'in sadece lige odaklandığını da hatırlatayım.

Son düzenleme:
Bazı şeyleri taraftar tetiklemeli.Yarıni maça keşke 55bin kişi gitse de 90 dakika boyunca başkanı istifaya davet etse ve havuzda çıkalım diye tempo tutsa.Bu oyunu bozsa bozsa taraftar bozar.
Maça gitmeyenler twitterdan gündem yaratır ve digitürkün telefonlarını arayıp şikayette bulunulur,isteyen de aboneliğini iptal ettirir..
ben hatırlamıyorum ama hatırlayan varsa bana hatırlatsın.
-son 3 yıl hakem hatasıyla kazandığımız puanlar var mı?veya hakemlerin bizi aleni şekilde desteklediği?
-son 3 yıl şikecilerin hakem hatasıyla kazandığı puanlar var mı?veya hakemlerin onları aleni şekilde desteklediği?

Kim ne derse desin ama bu oyunu sadece taraftar bozar.Yöneticilerin halini görüyoruz.hepsi şikecilerle veya siyasetle ahbap-çavuş ilişkisinde.Adamların Galatasaray umurlarında değil.

Fenerin kazandı dede mutlu uyursun bu gece. Yarın da Galatasaray puan kaybederse dünyalar senin olur.

Tebrikler baskan 2 zorlu deplasmandan 6 puan aldi takimin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

18 yaşındaki bir veled niye alp yalman fanatiği olur değil mi? tabi tabi... iyi geceler size...
duygun başkanımızı koruyalım gsc yönetimi haydi sizi göreve çağırıyorum

18 yaşındaki bir veled niye alp yalman fanatiği olur değil mi? tabi tabi... iyi geceler size...
duygun başkanımızı koruyalım gsc yönetimi haydi sizi göreve çağırıyorum

Anlamadın gitti, başkan ulan adam BAŞKAN. Her mesajında laf çakamazsın.

Senin yalayıp durduğun Yalman 'ın Duygun 'dan ne farkı var ki sen onu söyle. O da biat için aday olmadı mı?

Yönetimi Duygun 'cu göstermeye çalıştığın ilk mesajda daha uzun yazdıracak, söylettireceksin kendine.

Anlamadın gitti, başkan ulan adam BAŞKAN. Her mesajında laf çakamazsın.

Senin yalayıp durduğun Yalman 'ın Duygun 'dan ne farkı var ki sen onu söyle. O da biat için aday olmadı mı?

Yönetimi Duygun 'cu göstermeye çalıştığın ilk mesajda daha uzun yazdıracak, söylettireceksin kendine.

eminim futbol takımımız daha iyi yerlerde olacaktı
bunun sözünü verebilirim

Ünal başkan gelsede kovsa şunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

fenerbahçen şampiyonluğa koşuyor hadi gözünaydın.

Son düzenleme:
Dedenin paçalarından akmaya başladı. Birisi temizlesin şunu!

Canaydın 6-0'ı alkışladı diye yemediği küfür kalmamıştı. Şikeci dostu Duygun'u mu koruyacaksınız şimdi? Adam bildiğin kuş.

Dede simdi uykusunu aliyor, onu rahatsiz etmeyelim.

Yarin 11de artik maç öztleri bakar, sonra yine Aziz panpasini savunur.

Ünal Aysal, Galatasaray Başkanu Duygun Yarsuvat'ın 'Kaçtı gitti!' açıklamasına cevap verdi.

Bu tarz polemiklere asla girmek istemediğini ifade eden Aysal, Mevlana'nın "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözleriyle konuya noktayı koydu.

Geri
Üst Alt