Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.642
- 48.084
- 4.933
Alpayım neymiş o kötü niyet dediğiniz? Bize de söyleyin biz de bilelim
Uğur şu cümleyi kurduktan sonra Aysal'a nasıl saydırabiliyorsunuz anlam veremiyorumAysal'ın da 3 sene de 2 şampiyonluğu var, 2 süper kupa şampiyonluğu var, 1 TR Kupası Şampiyonluğu var. Aysal'ın Başkan olduğu üç sene boyunca hep şampiyonlar ligine direkt katılmışsın, 2 kere gruplardan çıkıp bir kere çeyrek final oynamışsın, Hagi'den sonra ilk defa Drogba ve Sneijder gibi dünya çapında yıldızları transfer edebilmişsin. Bunları yaparken de kulübün neredeyse bütün gelirlerinin polat döneminde ipotek altına alınmış olduğu bir zamanda yapmışsın. Basketbol ve Voleybol branşlarında gelen başarıları saymıyorum bile ki malesef şu anda bu branşlar kötü bir durumda... Transfere en çok parayı FT döneminde neredeyse 100 milyon avroya yakın bir bütçe ile harcamış ve bu kadar bir dediğini iki etmeyen adama ego mu yapmış? O yüzden mi göndermiş? Hem de sezon ortasında? Aysal salak bir adam değildi renkdaş o kadar da abartmayın. Futbol branşında özellikle FT ayrıldıktan sonra yaptığı hatalar başını yedi Aysal'ın... Bence öyle bir süreçte Mancini gibi bir markayı getirebilmek bile başşak ister! Bana göre Mancini hata değildi ama olmadı. Asıl hatayı malesef Prandelli denen bir ne idüğü belirsize güvenmekle yaptı. Bir de Ocak ayında yapılan anlam veremediğim ancak panik transferleri olarak niteleyebileceğim transfer dönemi kendisi için fiyaskodur. Ocak 2014 benim de son derece rahatsız olduğum bir dönem. Hala anlam veremiyorum. Lakin FT'nin bizi satıp şikecilerin yanında saf tutması kulübün kimyasını bozmuştur bu bir gerçek. Bu kimisine göre siyasi bir müdahaleydi kimisine göre ise Aysal-Terim ego savaşı... Ne olduğunu bilemem ama FT'nin bittiği gündür benim için...
Bir de bizim taraftarın ikiyüzlü davrandığı bir konu var ki çok gülüyorumPolat gitmemek için seçim kararı almamak için ayak diriyordu. Bizim taraftarda ulan koltuğa yapıştı bırakmıyor gibisinden saydırıyordu. En sonunda kuyruğuna teneke bağlayıp küfür kıyamet gönderdiler. Aysal kendisine karşı olumsuz bir tavır sezdim dediği anda seçim kararı aldı ve gitti. Koltuğa yapışmadı. Şimdi de kaçtı gitti diyorlar
Bizim taraftarı da akıllı birşey zannederdim ama malesef değilmiş. Ne istediklerini bildiklerinden dahi şüpheliyim. Alın size şimdi Duygun Yarsuvat
Hayır o değil bundan daha beterleri de gelecek merak etmesinler... Bu günleri de arayacak bu taraftar....
Not: Birileri gelip demeden ben diyeyim; Evet Tüpçü ile selfie çektirdi evet yav he he :asd22:
Terim harici dönemde 30+hadi futbolculara ekstradan 20milyon euro harcamış olalım. Yıllık göğüs reklamı gelirimiz 8 milyon euroydu. 2 senede 16 milyon euro eder zaten buda harcanan paranın 3te birine denk gelir. Aşağı yukarı 35-40 milyon euro çöpe attık diye 1,5. Senede batıyorsak zaten kapatalım kulübü gidelim.
Bazıları unutmuş olabilir ama ünal aydal yönetimi geldiği anda 2 ay içinde 70 milyon dolar ödemesi gerekiyordu o yönetim bunun altından kalkıp üzerine transfer yaptı. Hadi diyelim şu anki yönetimle aynı şeyi yapmış olsun gelen yönetim ne ekstra kaynak yaratabildi ne adam gibi oyuncu görmedik. Tamam geçici yönetim olabilirsinizde kulübe ekstra kaynak yaratın be müslümanlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk