Duygun Yarsuvat: "Dağdan gelip şehirliyi kovamazsınız''

Evet de Duygun Yarsuvat cok iyi bir akademisyen

Princeton ve Columbia gibi universiteler var gecmisinde

Renktas, konu disi lakin bir sorum olacak. Yakinlarda Istanbul seyahati dusunuyorum arkadaslarla. Senin Fatih hoca ile antrenmana katildiginin bir resmini hatirliyorum. Kiskanmamak elde degil! Acaba bizlerde boyle birsey düzenleyebilirmiyiz? Sen nasil ayarlamistin bunu? Merakimi mazur gor lutfen

Renktas, konu disi lakin bir sorum olacak. Yakinlarda Istanbul seyahati dusunuyorum arkadaslarla. Senin Fatih hoca ile antrenmana katildiginin bir resmini hatirliyorum. Kiskanmamak elde degil! Acaba bizlerde boyle birsey düzenleyebilirmiyiz? Sen nasil ayarlamistin bunu? Merakimi mazur gor lutfen

Renktasim vallahi oldurana kadar kirk takla attim ama Umraniyespor'a yakinim tanidiklarim var hazirlik maci vardi orada ayarlandi baska turlu nasil olur hicbir fikrim yok, en iyi ihtimal kulubelerin ustundeki tribunden bilet almak olur bir ic saha macina ama o durumda bile zor olur sonucta her Galatasarayli hocayla tanismak icin yanip tutusuyor buradaki birkac enteresan vaka disinda

Renktasim vallahi oldurana kadar kirk takla attim ama Umraniyespor'a yakinim tanidiklarim var hazirlik maci vardi orada ayarlandi baska turlu nasil olur hicbir fikrim yok, en iyi ihtimal kulubelerin ustundeki tribunden bilet almak olur bir ic saha macina ama o durumda bile zor olur sonucta her Galatasarayli hocayla tanismak icin yanip tutusuyor buradaki birkac enteresan vaka disinda

Eyvallah guzel kardesim. Tesekkur ederim. Mesaj attim mail yolundan. Bakalim artik :)

Bu ve dursunun gerçek galatasaraylı olduğuna kimse inandıramaz beni.galatasaray küme düşse bile gram üzülmez bu tür mahlukatlar.anca egolarını tatmin eder bu yaratıklar başka hiç bişey umurlarında değil

Bu herifler niye ölmüyor abi? Ulan genel kurulun 3'de 1'i 70 yaş ve üstü. Bunlar ölümsüzlüğü filan buldular herhalde. Başka açıklaması olamaz çünkü. Acaba keramet pilavda mı?

Bu herifler niye ölmüyor abi? Ulan genel kurulun 3'de 1'i 70 yaş ve üstü. Bunlar ölümsüzlüğü filan buldular herhalde. Başka açıklaması olamaz çünkü. Acaba keramet pilavda mı?
Elitistler böyle oluyor. Herifler yıllardır benim senin paranla tesislerde falan keyif çatıyor.kulübü yiye yiye bitiremediler yıllardır

Bunlarin tek derdi klubu soymak, Dursun ozbek doneminde istedikleri gibi klubu soydular. Simdi klubu kendi sirketi gibi ozenle yoneten cengiz olunca, islerine gelmedi tabi.

Evet cengiz Baskan belki idari acidan eksikleri vardir ve yonetim kadrosu zayiftir ama adamligini asla tartismam. Taraftari kucak acan bir Baskanimiz var ve Galatasaray parasini kendi parasi kadar deger veriyor.

Dursun denen serefsiz gelirse ozaman batariz!

Bu liseden kurtulmak lazim!

hergün birinizi bir gün hepinizi ..... gömmek lazım ama kurban olduğum Allah sabrımızı sağlam sınıyor

giphy.gif

s-201f404c64cc0308de35ccf81bc9a190c7839024.webp

Duygun Yarsuvat: "Dağdan gelip şehirliyi kovamazsınız. Bize göre Galatasaray'ın değerlerini benimsemiş, özümsemiş olan herkes Galatasaraylıdır. Mustafa Cengiz bilmeli ki, onu oraya Galatasaraylılar getirdi. Mustafa Cengiz o oyları alamazdı. Zaten bir tepki seçimiydi"

Duygun Yarsuvat: "Galatasaray'ın büyüklüğü karşısında tutunamıyor herhalde. Bu yönetim, Galatasaray'ı tanımıyor. Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor. Yönetime de söyledik. 'Sizlerle yola devam etmek istiyoruz' dedik. Olmazsa yeniden seçime gidebiliriz"

Duygun Yarsuvat: "Tribünlere göre, ultrAslan’a göre kulüp idare edilmez...Sosyal medyaya göre de kulüp yönetilmez. Tribünlerin yaptıkları yegane şey de 'yönetim istifa' protestoları"

TGRT

Duygun Yarsuvat: "Dağdan gelip şehirliyi kovamazsınız. Bize göre Galatasaray'ın değerlerini benimsemiş, özümsemiş olan herkes Galatasaraylıdır. Mustafa Cengiz bilmeli ki, onu oraya Galatasaraylılar getirdi. Mustafa Cengiz o oyları alamazdı. Zaten bir tepki seçimiydi"

Duygun bey gibi elitist bir insana, köylülerimizi rencide edicek sekilde konusmasini cok yakistirdim.
Eminim kendisi cok iyi kosullar altinda yetismistir ve fakirlik nedir bilmiyordur.

Kime ve neye göre Mustafa Cengiz beyin Galatasarayliligini sorguluyor anlamak mümkün degil, sanki kulübe ihanet etmis paralari cebe atmis...
Utanmadan birde 'tepki secimi' oldugundan bahs ediyor. Ana okulumu lan orasi?
Tepki vermek icin cumhurbaskanligi kadar önemli bir pozisyona dagdan inme Mustafa Cengizimi getirdiniz yani?
Demek ki yanlis tepki vermissiniz.

Duygun Yarsuvat: "Tribünlere göre, ultrAslan’a göre kulüp idare edilmez...Sosyal medyaya göre de kulüp yönetilmez. Tribünlerin yaptıkları yegane şey de 'yönetim istifa' protestoları"

Iste orda dur delikanli. Delikanli diyorum aslinda fosilinden petrol üretilirde neyse.
Seninle karsilikli delikanli gibi konusacagim; o tribünler varya o tribünler, iste onlar olmassa Galatasaray olmaz.
Eger bu taraftar kitlesini begenmiyorsan 52 bin kisilik stada sokarsin liselileri 100 kisiyle kendi aranizda eglenirsiniz.
Stadin giderlerini, sacma sapan getirdiginiz oyuncularin maaslarini birlikte ödersiniz.

Bu taraftar iyi gündede kötü gündede hep yaninizdaydi, haddinizi bilin yoksa tarihe gömülürsünüz.

Duygun bey gibi elitist bir insana, köylülerimizi rencide edicek sekilde konusmasini cok yakistirdim.
Eminim kendisi cok iyi kosullar altinda yetismistir ve fakirlik nedir bilmiyordur.

Kime ve neye göre Mustafa Cengiz beyin Galatasarayliligini sorguluyor anlamak mümkün degil, sanki kulübe ihanet etmis paralari cebe atmis...
Utanmadan birde 'tepki secimi' oldugundan bahs ediyor. Ana okulumu lan orasi?
Tepki vermek icin cumhurbaskanligi kadar önemli bir pozisyona dagdan inme Mustafa Cengizimi getirdiniz yani?
Demek ki yanlis tepki vermissiniz.

Iste orda dur delikanli. Delikanli diyorum aslinda fosilinden petrol üretilirde neyse.
Seninle karsilikli delikanli gibi konusacagim; o tribünler varya o tribünler, iste onlar olmassa Galatasaray olmaz.
Eger bu taraftar kitlesini begenmiyorsan 52 bin kisilik stada sokarsin liselileri 100 kisiyle kendi aranizda eglenirsiniz.
Stadin giderlerini, sacma sapan getirdiginiz oyuncularin maaslarini birlikte ödersiniz.

Bu taraftar iyi gündede kötü gündede hep yaninizdaydi, haddinizi bilin yoksa tarihe gömülürsünüz.

Bu adam külüpten gitmeden seneye kimse ne forma ne bilet almalı, kimse maçlara bile gitmemeli. koca stad boş kaldığında anlayacaktır taraftarın ne olduğunu.

Roportaj vermis bir saatlik, bayagi detayli. Ajans 1905 adli YouTube kanalinda mevcut. Soyle bir kesit var:

Fatih Terim kirmizi cizgimizdir

Fakat kimse avamci olmamizi da beklemesin

Carnegie Lise + Cornell lisans + Harvard PhD + Apple marketing + çok iyi Galatasaraylu < Galatasaray lisesi mezunu otelci veya toptan gıdacının Beşiktaşlı eşi

Burdaki elitizm lise bu.

Avamcılıktan ben de nefret ederim de lisenin tarzının elitizmle alakası yok.

Geri
Üst Alt