Üye Görüşü Duygusal Taraftar Profili ile Değişim Süreci Çok Sancılı Olacak #DeğişimZamanı

yenerse;
"gol atan" süper abi ya, bu takım cl de çeyrek final yapar.
yenilirse;
#okanburukistifa, herkez gitsin ilk11i baştan kuralım.

yangıncı tayfa işte.

Kesinlikle katılıyorum özellikle ortasaha mız ölmüş ağlayani yok. Seneye 3 transfer hakkin var deseler 10 numarada dahil 3nude ortasahadan yana kullanırım

Önemli olan sürdürülebilir değişim. Şampiyonluk sonrası sanki 10 yıldır şampiyon olmayan takım edasıyla “Gerekirse 1 sene daha şampiyon olmayalım” feragatı fazla
Fenerbahçe taraftarı gibi değiliz. Başarısız olsak bile gelirlerimiz yüksek seviyede devam etmez. Bizim taraftar profilimiz maddi açıdan tamamen başarıya odaklı ilerliyor. Başarısız geçecek tek bir sezon bile maddi gücümüzü inanılmaz derecede düşürecektir. Devamında gelecek başarısız sezonlarda takımımız, bu taraftar profiliyle BJKe dönebilir. Eğri oturup doğru konuşalım: Bu sene elimizdeki maddi imkânlarla ciddi bir değişim yapılmazsa, başarısız bir sezonda stadyumu bile dolduramayız. Bizim taraftar başarıya alışkındır.

Geçen sene 200 milyon harcadık. Bu değişikliği kaldıracak ne bütçe var ne de okan beyin transfer zekası. O kadar para harcadık elde satılacak 1 TANE GENÇ TOPÇU YOK. O osimhen aldik 75 e onu parlattık yine ve onu satacaz 80e.

Geçen sene 200 milyon harcadık. Bu değişikliği kaldıracak bmne bütçe var ne de okan beyin transfer zekası
Elimizde bu bütceyi yaratacak topcu grubu var bu oyuna ragmen hepsine hayvan gibi teklifler gelecektir

takımda değişim şart barış hariç. sezonun demirbaş oyunucusu.

Bu kepaze yenilgi inşallah bazı şeyleri görebilmemize vesile olmuştur

Ortasaha ve stoper tandemi komple degişmeli

Hatta bekler bile tekrar gözden geçirilmeli özellikle jakobs

Neşteri acımadan vurmak gerek

Miadı doldu. Miladı değil. Onun dışında katılıyorum.

Yeterli.

Bu kepaze yenilgi inşallah bazı şeyleri görebilmemize vesile olmuştur

Ortasaha ve stoper tandemi komple degişmeli

Hatta bekler bile tekrar gözden geçirilmeli özellikle jakobs

Neşteri acımadan vurmak gerek
jakobs geldiginden beri en iyi sezonunu oynuyordu

elinden kupayı aldıktan sonra adam tamamen düştü

evet abi, yorgunluk, doygunluk, ciddiyetsizlik sıktı artık. hepsine teşekkürler ama bu kadar yeterli

Seneye ikili.mücadele alan dinamik orta sahalar görmek istiyorum ben yardimci forvet oyuncu da yine genc dinamik olacak oyuncu olup olmadığına taraftar degil ekip karar verecek. Ekip de iş adamı olmayacak hoca da karışmasın mevkiyi ozellikleri soylesin tamam

Geri
Üst Alt