- 28 Mayıs 2011
- 10.325
- 9.846
- 1.738
@Nedim Elkoparan dan ilham aldığım için asıl pay ona aittir.forum reklamları ile alakalı bi görsel oluşturalım dedik renktaş uyumlu olması acısından
@Murat Onder tasarladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Nedim Elkoparan dan ilham aldığım için asıl pay ona aittir.forum reklamları ile alakalı bi görsel oluşturalım dedik renktaş uyumlu olması acısından
@Murat Onder tasarladı
Sence de takım doymadı mı yani Ertuğ abiMaçtan maça triplere giriyorsunuz. Bir sürü abuk subuk başlık. Ağlamalar, zırlamalar bitmiyor.
İyice çocuk oyuncağına çevirdiniz forumu.
Adam fark etmemiş. İşin ne birleştir Kerem fanboy.kardesım konusu var gel
Gerekirse bu degisimden sonra 1 sene sampiyon olmayızBüyük bir değişime gerek olduğunu düşünmüyorum. Büyük değişimler genelde de felaket ile son bulur.
Orta alana ez bir tane, mümkünse 2 tane 11 oyuncusu şart. Bir tane presçi 10 numara. Stopere 11’i zorlayacak bir oyuncu, Forvete genç daha atletik bir yedek. Bir de yedek kaleci şart oldu. Lang ve Yasir kalmayacağına göre bir tane yedek kanat.
3 tane 11, 2-3 tane yedekten öteye geçmemeliyiz
ama bu degişim gelmezse hem mevcut kadro kalır hem enkaz olarak devam eder 2 3 seneye maal olabilir
En kötü karar kararsızlıktan iyidir...
Abi en fazla ne olabilir kiOkan gidince her şeyin düzeleceğine inansam vallahi gitsin derdim de bir ağlama bitecek 10 tanesi gelecek. Çok yaşadık bunları. Unutuyor insanlar.
bunu almak lazım bu sene sakatlandı fazla oynamadı elden cıkarabılırlrsançez bardakçı ilk şutlanması gereken adamlar, direkt yani fezaya uçurulmalılar
jacobs da şutlanabilir
lemina yedek olarak kalabilir
gündo şut
sara ve bay'dan biraz bonservis elde etmeliyiz. sağlam ve hedefi olan defans oyuncuları almak şart, orta sahaya elit bir isim ve sol kanada da sane düzeyine yakın bir profil isteriz
Satılacak geleceğe yatırım yapılacak topçu transfer etmiyoruz zaten. Varsa yoksa hazır topçu 27 28 yaşında son transfer alayı. Aldığımızı da 20 dk bile süre vermiyoruzsiz bu tavırla devam ederseniz takımdan kimse satılmaz
sara dedigin adam 20 25 eder şu haliyle
Kuluplerimizdeki yonetim sekli kesinlikle yanlis ve şov odaklıSorun duygusal taraftar değil. Okan buruk ve Kavukcu bu değişimi yapacak doğru adamlar mı. Taraftar osimhen ve Uğurcan hariç kimseye neden gitti demez
degisim icin sende var mısınKuluplerimizdeki yonetim sekli kesinlikle yanlis ve şov odaklı
Benim kadrolar hep oyledegisim icin sende var mısın
sen düşük bütceli takımları tutmak icin yaratıldın ama deniz renktaş silas andersen falan kovalıyorsunBenim kadrolar hep oyle![]()
Düşük bütçeli degil hocam. Gayet dengeli dağılım seklinde. O zaman avrupa nin çoğu düşük bütçeli hepsi aliyor yapıştırıp geciyorsen düşük bütceli takımları tutmak icin yaratıldın ama deniz renktaş silas andersen falan kovalıyorsun
Galatasaray sana göre degil
Üstat bu herife dikkat et. Tekin biri değildir. Benden söylemesi.Düşük bütçeli degil hocam. Gayet dengeli dağılım seklinde. O zaman avrupa nin çoğu düşük bütçeli hepsi aliyor yapıştırıp geciyor![]()