- 3 Temmuz 2012
- 139.542
- 87.975
- 5.338
niye kıskanıyorsun arkadaş edinmemi?Üstat bu herife dikkat et. Tekin biri değildir. Benden söylemesi.
sadece seninle mi ilgileneyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye kıskanıyorsun arkadaş edinmemi?Üstat bu herife dikkat et. Tekin biri değildir. Benden söylemesi.
Sonra adamı satmadaniye kıskanıyorsun arkadaş edinmemi?
sadece seninle mi ilgileneyim
Seni sattım mı dostum kanıtın var mıSonra adamı satmada
Seni sattım mı dostum kanıtın var mı
ahaAbi en fazla ne olabilir ki
Kötü anlamda sadece lig şampiyonluğu gelmeyebilir
Arada bir süper kupa alıyoruz, tek tük tk aldık, avrupada rezil olduk ,transferlerin nerdeyse alayı karavana,tüm paralar çöp oldu,sahada da oyun moyun yok
Biz en kötü dönemlerimizde de lig şmp oluyoduk ya da iyi oyun oynuyoduk ya da tk alıyoduk ya da süper kupa kazanıyoduk ya da derbi galibiyeti elde ediyoduk ya da lig şampiyonluğunu kazanıyoduk
Hiç yapmadığımız şeyler değil ki sanki okan gelmiş de bizi pezevenklerin elinden almış da ilk defa lig şampiyonluğuyla tanıştırmış muamelesi çekiyosunuz,biz bunları hatta daha fazlalarını kazandık yaptık hem de daha az parayla
Bu olumsuz kısımdı (sadece lig şampiyonluğu gelmeyebilir)
Peki olumlu?
Lig şampiyonluğu yine gelebilir,derbi galibiyetleri yine gelebilir,bu kadar parayı belki çöpe atmayız,belki iyi oynarız,belki izlediğimizden artık keyif alırız,belki avrupada sağlıklı başarının hayalini kurarız
1 olumsuzluk için onlarca olumluyu neden elimizin tersiyle itelim ki
Doydu. Bir şeylerin değişmesi lazım ama çoğu taraftar da ne istediğini bilmiyor bence.Sence de takım doymadı mı yani Ertuğ abi
Gs yüzyılı bitti seneye kanarya yüzyılı başlıyor cikcik
Yüzyılımi iftiharla sunacamGs yüzyılı bitti seneye kanarya yüzyılı başlıyor cikcik