Zeki Binici
Sarı Üye
- 10 Aralık 2012
- 916
- 686
- 1.083
u19 takımını tetikçi olarak kullanıp bizimkileri sakatlamaya oynayacaklarO maç 90 dakikalık bir maç olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
u19 takımını tetikçi olarak kullanıp bizimkileri sakatlamaya oynayacaklarO maç 90 dakikalık bir maç olmayacak
Yabancı hajem diye mamalanmış isimsiz dallamaları getirir hu organize kötülük. Yiyorsa üst düzey hakem getirin de görün nasıl şikeci olduğunuzuTFF yarın açıklar herhalde artık yabancı hakem mevzusunu. Kabul ederler gibi, etmezler ise şaşırırım.
Bizimkiler kabul etmediği sürece yapamazlar bildiğimTFF yarın açıklar herhalde artık yabancı hakem mevzusunu. Kabul ederler gibi, etmezler ise şaşırırım.
bu saatten sonra ayarlanamaz yaw yabancı hakem falanTFF yarın açıklar herhalde artık yabancı hakem mevzusunu. Kabul ederler gibi, etmezler ise şaşırırım.
Ben artık yıldım ya, çok saçma kararlar alınıyorbu saatten sonra ayarlanamaz yaw yabancı hakem falan
Hiç kestiremiyorum, mevcut TFF çok başarısız işlere imza atıyorBizimkiler kabul etmediği sürece yapamazlar bildiğim
Yalnız mecbur santra yapacaklar o topa dokunmak zorundalar sonra isterse yatsınlar bunları ortada mal edip iyice yormak sonra da şamarlamak lazım. Peşine 1 tane atarız ilk uyarıyı yerler sonra 2.de sarı yerler en direkt serbest vuruş olur top bize geçer.Tek amaçları 37. hafta Sami Yen’e gelmemek.. O maça kadar her türlü şikeyi , çirkefliği, pisliği yapacaklar.. Utanma yok, arlanma yok, yüzsüzlük 7’sinden 70’ine kadar neredeyse hepsinde var..
Süper kupa için U19 ile çıkıp , akıllarınca şov yapma derdindeler.. 5 kırmızı kart mı görürler , santra ile yere mi çökerler , hareket mi etmezler.. Yani sıfatlarına bakmadan akıllarınca şov yapacaklar.. işte biz bunu yaptık, biz böyle bir kulübüz falan.. Zeka seviyesi olmayan taraftarları da başlayacak “ Fenerbahçe büyüklüğü , helal olsun size” vs.. Nasıl bir camiadır arkadaş akıl alır gibi değil ya..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi