E. Bilecik, Süper Kupa Ertelenmezse ve Yabancı Hakem Olmazsa Fenerbahçe'nin U19 Takımıyla Şanlıurfa'ya Gideceğini Açıkladı

u19 ile cikip bizim oyunculara sert girdikleri an bizim oyuncular kelle alir. Oyle got kimsede yok. O gencecik cocuklar icardi'ye dokundugu an ne olur hic dusundunuz mu?

Ya u19 ile cikip kufur edip kirmizi gorurler ya da pasa pasa sahaya as kadro ile cikarlar.

u19 ile cikip bizim oyunculara sert girdikleri an bizim oyuncular kelle alir. Oyle got kimsede yok. O gencecik cocuklar icardi'ye dokundugu an ne olur hic dusundunuz mu?

Ya u19 ile cikip kufur edip kirmizi gorurler ya da pasa pasa sahaya as kadro ile cikarlar.
Ne olacak mesela hocam. Böyle terörist bir yapı ve onlari destekleyen tff ve pfdk varken ne olabilir? İcardi bir tokat atsa icardi ulkeden sürülür. Fb li topcuya 2 mac ceza verilir.

Ne olacak mesela hocam. Böyle terörist bir yapı ve onlari destekleyen tff ve pfdk varken ne olabilir? İcardi bir tokat atsa icardi ulkeden sürülür. Fb li topcuya 2 mac ceza verilir.
İcardi bir omuz koysa takla atarak Urfa’dan İstanbul’a giderler.
Tokat atmaya vs gerek yok. 60 kiloluk velet olacak Ndombele, Aurier oynar bir omuza 6 ay tüm vücut alçıda gezer.

valla sike sezonunu bile düsündügümde, türk futbolu hic bu sezon kadar kirlenmemistir. mafyasi, hakem saldirisi, hakem rezillikleri, igrenc aciklamalar. türk futbolunun son kalan markasinida yok ettiler!

maça eksik çıkıp hükmen alacaklar u19 falan hikaye. as kadroyla karşımıza çıkamayanlar u19'u 10 tane yesinler diye maça çıkartacak değil.
Merhaba. Ben amatör liglerde top oynamıştım. Eğer 3 ve üstü gol atarsanız, o attığınız gol geçerli sayılıyor, rakibin attığı gol varsa da siliniyor.

Futbol Müsabaka Talimatı'na göre bir takım maç kadrosuna en az 9 oyuncu yazıp bu oyuncularla sahaya çıkmak zorunda. Maç sırasında ise sahada en az 7 oyuncusunun olması gerekiyor.

Fenerbahçe Yöneticisi Erol Bilecik'in açıklamasından anlaşılan Fenerbahçe Takımı maç kadrosuna yalnızca 9 oyuncu yazacak ve sahaya bu 9 kişi ile çıkacak. Sonrasında muhtemelen "yaşanacak sakatlıklar" ile üç oyuncu oyundan çıkacak ve takım sahada 6 kişi kalacağı için hakem maçı tatil edecek.

Böyle bir durumda herhangi bir yaptırım yok. Maça çıkmamanın yaptırımı ise bir sonraki sezon Türkiye Kupası ve Süper Kupa'dan men.

ne utanmaz herif bunlar ya

adam koltuğu bırakmamak için 750 takla attı, gerizekalı müritleri de peşinden gidiyor

Bunlara anladığı dilden konuşabilecek tek kişi Ünal aysaldi, şimdiki gibi polyanna yöneticiler olduğu sürece daha çok eğiliriz,başkan hangi ülkede yaşadığını unutup savcılar devreye girsin diyor 🙂

Bunlara anladığı dilden konuşabilecek tek kişi Ünal aysaldi, şimdiki gibi polyanna yöneticiler olduğu sürece daha çok eğiliriz,başkan hangi ülkede yaşadığını unutup savcılar devreye girsin diyor 🙂
ünal aysal işlerini yurtdışına taşımış - başınada güvendiği adamları koymuş şekilde başkandı.

bizimkisi gibi işleri için siyasi foto servis eden değil. büyük negatif benim gözümde bu

ünal aysal işlerini yurtdışına taşımış - başınada güvendiği adamları koymuş şekilde başkandı.

bizimkisi gibi işleri için siyasi foto servis eden değil. büyük negatif benim gözümde bu
Kesinlikle onun dışında aysal karakter olarak lider karakterli hitabeti güçlü bir adamda cnn canlı yayınına bağlanıp açıklama yapıyordu yani gücün karşısına güç koymazsan ezilirsin bukadar basit yada savcılar göreve filan dersin anca
O yüzden aylardır söylüyorum başkan madem hükumete yakın rte ile gidip yüz yüze konusmaliydi başka hiçbir yolu yordamı yok o ruh hastasını dizginleyecek başka kimse yok ,iş kanlı olaylara doğru gidiyor maalesef

Geri
Üst Alt