Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.393
- 65.492
- 3.963
Bozuk saat misali ara sıra doğruyu gösterebiliyorlar.Hayret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozuk saat misali ara sıra doğruyu gösterebiliyorlar.Hayret
Öyle bir durumda 10-0 tescil ediliyor ama iş o noktaya gitmez zaten. 2 gol yediklerinde zaten santra falan yapmazlar kırmızıları görürler orada.3-0 oluyor. Amaçları 6-0 in skor üstünlüğü kaybolmasın diye.
Ne olacak mesela hocam. Böyle terörist bir yapı ve onlari destekleyen tff ve pfdk varken ne olabilir? İcardi bir tokat atsa icardi ulkeden sürülür. Fb li topcuya 2 mac ceza verilir.u19 ile cikip bizim oyunculara sert girdikleri an bizim oyuncular kelle alir. Oyle got kimsede yok. O gencecik cocuklar icardi'ye dokundugu an ne olur hic dusundunuz mu?
Ya u19 ile cikip kufur edip kirmizi gorurler ya da pasa pasa sahaya as kadro ile cikarlar.
10karar verin 10mu 3mü?
İcardi bir omuz koysa takla atarak Urfa’dan İstanbul’a giderler.Ne olacak mesela hocam. Böyle terörist bir yapı ve onlari destekleyen tff ve pfdk varken ne olabilir? İcardi bir tokat atsa icardi ulkeden sürülür. Fb li topcuya 2 mac ceza verilir.
Merhaba. Ben amatör liglerde top oynamıştım. Eğer 3 ve üstü gol atarsanız, o attığınız gol geçerli sayılıyor, rakibin attığı gol varsa da siliniyor.maça eksik çıkıp hükmen alacaklar u19 falan hikaye. as kadroyla karşımıza çıkamayanlar u19'u 10 tane yesinler diye maça çıkartacak değil.
ünal aysal işlerini yurtdışına taşımış - başınada güvendiği adamları koymuş şekilde başkandı.Bunlara anladığı dilden konuşabilecek tek kişi Ünal aysaldi, şimdiki gibi polyanna yöneticiler olduğu sürece daha çok eğiliriz,başkan hangi ülkede yaşadığını unutup savcılar devreye girsin diyor![]()
Kesinlikle onun dışında aysal karakter olarak lider karakterli hitabeti güçlü bir adamda cnn canlı yayınına bağlanıp açıklama yapıyordu yani gücün karşısına güç koymazsan ezilirsin bukadar basit yada savcılar göreve filan dersin ancaünal aysal işlerini yurtdışına taşımış - başınada güvendiği adamları koymuş şekilde başkandı.
bizimkisi gibi işleri için siyasi foto servis eden değil. büyük negatif benim gözümde bu