E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Hayır arkasında Erden Timur olmadan Dursun Özbek ne kadar dayanacak ki? Demek ki kaçacak ve kaçmadan bazı şeylerin içine edecek.

Dursunun arkadinda durur bu taraftar
Yolun acik olsun erden timur

Harbiden maç öncesi niye böyle açıklama yapılır ki?

Peşkeş falan yok dedi ama bu yeterli değil peşkeş olmayabilir ama Özbek ilk anlatıldığı gibi yapmak zorunda yoksa tekrar sormalı Genel Kurula. Bu açıklamalarda sonra Batum yada Özbek yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu olmuştur benim için Özbek yanlış yapmıştır.

Sponsorları bulan Erden Timur, transferleri yapan Erden Timur. Olmaması çok büyük sıkıntı olacak bizim için.

Ulan dursun, yalı çocuğunun mu yoksa eniştesinin mi çarkına girdin. Zerre güvenmiyordum ve sevmiyordum bu adamı zaten

Yavv arkadas yarin sampiyonluk maci var, hakem seni dograyip bir kirmizi bir penalti verse haftaya gule oynaya cikacagin maca, olum kalim maci olarak cikacaksin ve rakibe moral vereceksin. Ne gerek vardi boyle bir aciklamaya...
Bu da ayrı bir konu. Kimse tahmin etmezdi heralde bugün böyle bir açıklamayı. Daha geçen hafta şampiyonluk yolunda bu konuları konuşmayalım dedi.

Dursun Özbek seçimi kaybederse şaşırmayacağımız bi konuma geldi gibi

Dursun'un metin ozturk'e başkanlık sözü var o yüzden yediler erden timur'u bunun başka açıklaması yok. Erden timur yerine metin ozturk geçecek takımın başına yeni sezonda bence.

Peşkeş falan yok dedi ama bu yeterli değil peşkeş olmayabilir ama Özbek ilk anlatıldığı gibi yapmak zorunda yoksa tekrar sormalı Genel Kurula. Bu açıklamalarda sonra Batum yada Özbek yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu olmuştur benim için Özbek yanlış yapmıştır.

Bir şirket bu işte kar edecek sonuçta, adı geçen şirkette sabıkalı. Bu bile yeterli, cebimize az para girmesi değil sadece peşkeş

Sampiyon olalim cik ne konusacaksan o zaman konus, yarin ters bi sonucta rüzgar tersine doner
8jkli ve fbli arkadaşlarım mesaj atiyor.su an korktu.kacti diyolar

Geri
Üst Alt