E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Bence bu Ahmet Yüce de çok tehlikeli bir tip. O kadar teveccüh gösterilmemeli

Kulübe kayda değer miktarda bir para sokmuş mu acaba sponsorluklarla vs.

Süheyl Batum'a konuşması sırasında saldırması falan düşündürüyor

Rezzan epözkiraz gitsin tarot marot açsın. Erden Timur’u ikna edin gözünüzü seveyim ya!

Dursun Özbek ile stabil 2 sene geçirmeyi Rezan ve Aysal'ın gelmesine tercih ederim. Rezan'ın olduğu ekip Erden Timur'u Florya'nın önünden geçirmez, Okan Buruk'u da 2 senede yer.
2 sene mi ocak ayında istifa eder ve milli takıma gider okan buruk yerine de kukla bir yabancı hoca getirirler arkasından.

Ali bu perspektifle yola çıkarsak Dinçer'in başkandan daha fazla söz hakkı olmalı.

İnan Kıranç’tan boşalan Derin yönetimi alma çabası

Süheyl Batum ekibi siyasi trollük yapmaz ise bir tık onlara yaklaştım gibi.

Ali bu perspektifle yola çıkarsak Dinçer'in başkandan daha fazla söz hakkı olmalı.
Hayır ben onun dediği olsun demiyorum teveccüh gösterilmemeli diyorum

Adamın parası çok oğlu çok başarılı bilmem ne bir sürü hikaye dinliyoruz

Süheyl Batum mevcut yönetimi inşaat şirketleriyle görüşmekle suçladığında köpürmesi masum gelmiyor. Demek ki onun da gözettiği bir gelir var ortada diye düşündürüyor

Ama bizim sosyal medyadakilere sorsan Yüce başkan büyük başkan

Seni mi kıracağım? Özbek gerçekten dediği verdiği sözden dönmüş özür dilerim, kusura bakma.
Zaten normalde senin tavrın doğruydu, GS başkanına güvenmek gerekir ama işte Dursun'a güvenmemek gerekir. Herifin sabıkası belli, her ağzını açtığında dedikleri belli.

Erden bey dursunu köşeye sıkıştırma hamlesi yapmış gibi görünüyor.

Net olarak bir tane şeyi söyleyebiliriz, Florya konusunda kesinlikle içinde olmayacağını. Ama Sportif AŞ'deki görevi hakkında birşey demedi, yine burada devam edebilir sonuçta sadece futbola bakmış olacak diğer projelerle bir alakası olmaz.

hava cıva skoda sahibi kendisini tanımıyodur

Net olarak bir tane şeyi söyleyebiliriz, Florya konusunda kesinlikle içinde olmayacağını. Ama Sportif AŞ'deki görevi hakkında birşey demedi, yine burada devam edebilir sonuçta sadece futbola bakmış olacak diğer projelerle bir alakası olmaz.
Alper adminim duygularımı ifade ettin

Bence Rezzan ve Aysal dışında uyumsuzluk çıkaracak sivri biri yok. Rezzan kendisi primci olduğu için Erden Timur'dan faydalanmak adına razı olur, Ünal Aysal'ın ise önce bir başarısız olması gerek, dediğin gibi egoist biri ama eleştiri duymaya hiç gelemiyor, küfür işitmeye başladığı anda o da razı olur

Esas soru şu: Süheyl Batum ekibinin Florya rantında ne kadar gözü var? Dursun'u biliyoruz ama bunlar da iyi olmayabilir yani
Yahu parayı gören geliyor işte. Süheyl dediğiniz adam Anayasa profu ne işi var kulüp başkanlığıyla. Daha 2 sene önce neredeydi bu arkadaşlar Ünallar Rezanlar. Ünal Terim sayesinde prim yaptı ama şu an kimse sevmez mesela. Tabi başarı gelince ve Florya gibi inanılmaz bir getiri olunca hemen ortaya çıktılar. Şu an bu adamların beslediği hesaplar olduğuna yemin edebilirim.

Dursun da %100 güvenilir biri değil ama en azından elini cebine atıyor. Takım kurulumunda transfer noktasında başarılı sayılır.

Ayrıca herkesin kaçırdığı bir nokta var Erden Timur kimsenin listesinde değil. Çalışmayı da düşünmüyor ama Sporitif AŞ de devam ederse gene Dursun başkanla devam eder. Süheyl, Rezan, Ünal tarafında imkansız. Ona göre düşünün derim.

Tam olarak fikrim bu. Komple yokum, elimi çekiyorum her şeyden de demedi. Yönetimde yokum, GS faydası için gerekeni yaparım demedi mi?

Yahu parayı gören geliyor işte. Süheyla dediğiniz adam Anayasa profu ne işi var kulüp başkanlığıyla. Daha 2 sene önce neredeydi bu arkadaşlar Ünallar Rezanlar. Ünal Terim sayesinde prim yaptı ama şu an kimse sevmez mesela. Tabi başarı gelince ve Florya gibi inanılmaz bir getiri olunca hemen ortaya çıktılar. Şu an bu adamların beslediği hesaplar olduğuna yemin edebilirim.

Dursun da %100 güvenilir biri değil ama en azından elini cebine atıyor. Takım kurulumunda transfer noktasında başarılı sayılır.

Ayrıca herkesin kaçırdığı bir nokta var Erden Timur kimsenin listesinde değil. Çalışmayı da düşünmüyor ama Sporitif AŞ de devam ederse gene Dursun başkanla devam eder. Süheyl, Rezan, Ünal tarafında imkansız. Ona göre düşünün derim.
Valla ben kulüpte aktif olsam ben de gelmek isterdim Florya sebebiyle. Fakat yemek için değil koruma içgüdüsüyle. Onların dertleri bu da olabilir. Tostosun niyet çok belli

'Anayasa profu ne işi var kulüp başkanlığıyla' gibi saçma bir şey olamaz. Bu ne demek ki. İlla iş adamı olmasına gerek yok, hatta iş adamı olması bence negatiftir Florya konusunda. Ancak Erden Timur gibi bir iş adamı bu hususta güven verir

Dursun elini cebine atsa yüz kere BB'den çıkmış, devre arası biraz daha düzgün hamleler yapmış, Florya projesini de kulüp olarak kendimiz yapıyorduk finansman sıkıntısı çekmeden. Elini azıcık bile cebine atmadığı belli, hatta içerdeki tüm parasını almıştır seçim geliyor diye

Dursun'la Erden'in devam etmeyeceğini anlamak için alim olmaya gerek yok. Kendini kandırmaya devam et

Dursun camiayı kenetleyemez. Pozitif enerji negatife dönebilir bir anda.

Geri
Üst Alt