E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Biraz yönetimden finansman da gerekirdi elbette ama Erden Timur'un anlattığı kadarıyla bir miktar topraktan satış yapılıp o şekilde finanse edileceği gibi bir plan da yapılmış

Para bir şekilde bulunurdu yaw.
Boey’in parasının nerede olduğu sorulmalı. Devre arası transferde yapılmadı, 2 yıllık loca satışı da yapıldı. Bu paralar nereye gitmiş. CL paraları, GSStore rekoru, loca geliriyle falan takımın maaşı karşılanırdı. Geri kalanın kasa da olmasa lazımdı. Eminim ilk yarı Ziyeş’in falan tripleri maaşlarını alamadıkları içindir.

Suheyle buyuk fırsat çıktı. Gel AŞnin basinda sen ol, floryayı da senin kafandaki gibi yapacağız diyip ETyi ikna etse bedavadan baskan olur.

Erden bey bu işe girecekse başkan olsun daha iyi. Tüm işi Erden bey yapacak.

Söylede bakmak lazım. Biz floryayi kendimiz yaparsak kaç senede BB'den çıkarız ? 5-6-7 sene ise çok ciddi zarar yazabiliriz. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Florya konusu açıklığa kavuşmuş oldu akbabalar üşüştü rant peşinde ben yokum diyor Erden başganım.

Şükürler olsun ki Dursun hainine her zaman düşman oldum gene şaşırtmadı. Galatasaray'ın mal varlıklarını peşkeş çekmek için arada geliyor başkan oluyor resmen. Gene ederinin yarısına peşkeş çekilir kalırsa.

Diğer taraf dursun kadar korkunç. Primci Reza fitnecinin alası, takımın içine sıçmayı bırak yönetim içinde de kavga yaratır adamın karakteri zayıf.
Birazcık sakinleş

Eşşşşek kafalı aç gözlü liseliler yine yaptı yapacaklarını anlaşılan
Uefa kupasının kazanıldığı döneminde bi tarafına koymuşlardı

Erden bey bu işe girecekse başkan olsun daha iyi. Tüm işi Erden bey yapacak.

Söylede bakmak lazım. Biz floryayi kendimiz yaparsak kaç senede BB'den çıkarız ? 5-6-7 sene ise çok ciddi zarar yazabiliriz. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
Florya yı bb den çıkmak için yapmıyoruz ki zaten

Klasik döngüye gireriz şaşmaz zaten biraz başarılı olduk ya hiçbir işe yaramayan kim olduğunu bilmediğimiz abiler saçma sapan gündemler yaratıp kulübü kaosa surekler hiç mi sasmaz bu durum evet şaşmaz
biz herşey güzelken destek verınce dursuncu oluyoruz ama şuan ortalıgı karıştırıp tüm havayı degistiriyorlar

ali kocun güdümünde kukla bi başkandan korkuyorum

timur kulubu bu durumda yalnız bırakıyorsan ilerde başkan fln olma

bu paralar car cur edilirse ve sen bunlara ragmen müdahale etmıyorsan senide sileriz
Dursun floryayi peskes cekiyor ben boyle bir oluşumda olmam dikkat edin oy moy vermeyin diyor. Daha ne desin. Kendini mi yaksın anlamanız icin.

Dursun floryayi peskes cekiyor ben boyle bir oluşumda olmam dikkat edin oy moy vermeyin diyor. Daha ne desin. Kendini mi yaksın anlamanız icin.
Erden Timur: "Peşkeş diye bir şey söz konusu olamaz. Dursun başkan ile kırıldığımız farklı noktalar olabilir ama kimseye bu anlamda ne olursa olsun haksızlık yapılınmasını istemem."

ben bunu okudum sen nerde okudun onu

suhelyfield baskan, sampiyon cimbombom

Erden Timur: "Peşkeş diye bir şey söz konusu olamaz. Dursun başkan ile kırıldığımız farklı noktalar olabilir ama kimseye bu anlamda ne olursa olsun haksızlık yapılınmasını istemem."

ben bunu okudum sen nerde okudun onu
Aynen direkt peskes demesi lazim. Bunu anlayamayacaklari düşünmesi lazımdı.

biz herşey güzelken destek verınce dursuncu oluyoruz ama şuan ortalıgı karıştırıp tüm havayı degistiriyorlar

ali kocun güdümünde kukla bi başkandan korkuyorum
Yani bu yönetim isleyisine çok hakim değilim ama iyi polis Erden kötü polis Özbek gidiyorduk işte illa bir şey değişmek zorunda değildi bence değişecekse de Erden Timur yekten başkan olacaktı da öyle bir niyeti ve talebi yok şu an sanırım aslında olsa kazanır sanıyorum.

Geri
Üst Alt