E. Timur: "Dursun Başkanımız ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya değil"

Dış mihrakları dağıttığımızda, ihtiyacımız olan kaosu kendi içimizden çıkarttığımız doğrudur.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun özbek yine gaza gelmis seneye bizi hüsran bekliyor gibi...

Dursun özbek yine gaza gelmis seneye bizi hüsran bekliyor gibi...

Katiliyorum, hem pesin paraya Florya’yi ucuza satma dedikodulari, hem de kardesini Erden Timur’un yerine Florya’ya gönderme dedikodulari cok can sikiyor.

Rahats erip eski Dursun Özbek’i gostermeye basladi, Erden Timur’u yanina almasi icin yönetimde bir koltuk yeter diye dusundu herhalde, ama kazin ayagi oyle degil.

Hakkimizda hayirlisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben doğru mu anladim , olay şu mu ?

E. Timur ; 1 TL ye aldık , inşaatı da biz yapalım buz ugrasalim 10 a satalım 9 kâr edelim diyor

D. Özbek ; 1. TL ye aldık , 4 lira da bi inşaat firmasına verelim biz hiç elimizi surmeyelim, inşaat falan ugrasmayalim alacagimiz tarih belli olsun tertemiz olsun bitsin 10 e satalım 5 kâr edelim diyor.

Eğer olay bundan ibaretse çok da " peşkeş" çekilen bir durum yok bence ya.

E. Timur un dediği çok mantıklı ama bizim bu projeyi yapacak durumumuz var mı , paramız var mı , şampiyonlar liginden gelecek parayı işçiye iş makinesine mi vereceğiz... Bilemiyorum Altan.

Aylardir Bankalar birliginden seçimden önce cikacaz diyen başkan neden çıkmadığını ve gelen paralalarin nereye gittiğini kalem kalem açıklamalı, transfer yapmadık bu yuzden
BB'den çıkma konusu bir anda gelecek peşinat ile olacaka geldi. E.Timur'un dediği gibi aracısız bu işi yapsak çıkamıyoruz diyecek nerdeyse Dursun. Eeee hani seçim öncesi çıkıyorduk en büyük vaadin buydu. Bir anda şartlar öne sunulmaya başlandı, gelecek Florya'da denmeye başlandı.

Yahu 35 milyona sağ beki sattık, sol bekin gideceği 3 ay önceden belliyken 2 yeri de dolduramadık ve bu yüzden Avrupa'dan elendik. Köhn yetiştirilmese ligi de kaybederdik. Taraftar neyse Erden Timur var, BB'den çıkacağız diye ses etmedi şu gelinen duruma bak şimdi.

E. Timur ; 1 TL ye aldık , inşaatı da biz yapalım buz ugrasalim 10 a satalım 9 kâr edelim diyor

D. Özbek ; 1. TL ye aldık , 4 lira da bi inşaat firmasına verelim biz hiç elimizi surmeyelim, inşaat falan ugrasmayalim alacagimiz tarih belli olsun tertemiz olsun bitsin 10 e satalım 5 kâr edelim diyor.

E. Timur un dediği çok mantıklı ama bizim bu projeyi yapacak durumumuz var mı , paramız var mı , şampiyonlar liginden gelecek parayı işçiye iş makinesine mi vereceğiz... Bilemiyorum Altan.

Sonra gs inşaat şirketi degildir diye başlanacak biz yaparsak bu proje bitmez

Yonetimde Nef’in sahibi ve inşaat işinden bir başkan varken gayet de var bence.

Tam Braveheart ihanetleri durumu, FREEDOM diye bağırıyor Erden başkan.

Muhtaç olduğunu söylemedim ki neticede bu kadar hizmet verdi bu projeyi kendisi yapmak istemiş olabilir ve camia tarafından taçlandırılmak istemiş de, illa oradan gelecek reklama ve ranta ihtiyacı olması gerekmiyor bunu istemesi için. Başkan da farklı bir yöntem düşününce kırılmış olabilir
Erden Timur ilk piyasaya çıktığında ben dahil birçok kişi bunu dillendirdi, dedik ki adam muthait, Florya ve Riva için geliyor. Geldiğinde projeler açıklandığı an dedi ki bunu benim şirketim yapmayacak, dahil olmayacak, parasına da dokundurtmayacagim kimseye. O an kendimden utandım. Şimdi ise dursun bey yemek için parayi erdeni sattı. Diğer tarafta Florya için geliyor. Tam kurtlar sofrası. Erden bey kuzu oldu

Projeden ön satış yaparsın o parayı kullanırsın.

Erden Timur Dursun Özbek hakkında olumsuz bişey yada ben onla çalışmam falan dememiş ki. Burada çoğu kişi neden aksiymiş gibi konuşuyor anlamıyorum. Dursundan pek hazzetmem ama yanlış algılara da gerek yok.
Soylenmesi gerekeni nazikce soylemis olmasini yanlis yorumluyorsun renkdas. Erden Timur acik acik ayni fikirde degilim, bu duzende yokum demis.

ön satışta o finansmanın şu piyasada bulunması da kolay değil gibi rdas
Orası öyle değil aslında. Ülkede enflasyon olması, dövizin artması, işsizlik sayısı artması belli bir kesimi etkilemiyor maalesef. Tam tersine bu kesim bu dönemde daha da fazla para kazanıyor.

2 örneği kendimden vereyim.

Çeşme'de 10-15 milyon bandında villa satışları aşırı yavaşlamışken 40-50 milyonluk villalar çok rahat satılıyor.

Geçen haftasonu Urla'da sevdiğimiz bir restorana gittik. Od Urla'ya. Her zamanki gibi akşam boş masa yoktu. Rakam söylemeyeyim. Ama geçen seneye göre fiyatlar aşırı artmasına rağmen hiç bir şekilde krizden etkilenmemiş. Gelen fiyatta az buz değildi.

Yani diyeceğim. Florya'da hele ki Armani, Kempenski gibi isim hakları alınarak yapılacak bu proje peynir ekmek gibi satar. Topraktan da satar iş devam ederken de.

Bu yüzden proje finansmanına çok takılmamak lazım. İş bilen adamlar ile sorun çok yaşanmaz bence.

Son diyeceğim şahsi fikrim olarak söylüyorum Dursun başkan Florya bazında başka işler peşinde.

Bir de Erden Timur bugünkü açıklamasında fikir ayrılık konusunda yanlış saymadıysam tam 5 kere vurgu yaptı. Bir de nedense çok rahat değildi konuşurken. Bildiğimiz gibi değildi yani. O da düşündürücü.

bu arada floryadan 1 ev bile yabancıya satılırsa

bu vatan hainligidir

Erden Timur 2 farklı yöntem var peşkeş falan gibi bir durum yok emeklerine laf ettirmem demedi mi? Erden Timur'un açıklamalarından sonra Özbek'in tekrar GK toplaması yada GK kurulunda açıkladığı gibi yapmalı burası başka konu ama hala ısrarla peşkeş falan demekte yanlış Erden Timur'un açıklamalarını doğru kabul ederek.

Erden Timur 2 farklı yöntem var peşkeş falan gibi bir durum yok emeklerine laf ettirmem demedi mi? Erden Timur'un açıklamalarından sonra Özbek'in tekrar GK toplaması yada GK kurulunda açıkladığı gibi yapmalı burası başka konu ama hala ısrarla peşkeş falan demekte yanlış Erden Timur'un açıklamalarını doğru kabul ederek.
Peşkeş kelimesi bence de çok ağır. Ama bunu dile getiren ilk kimdi? Ona bakmak lazım. Sosyal medya da yazılana çok bakmamak lazım. Kulaktan kulağa dolanıyor her şey.

Ama Dursun başkanın asıl görevi Galatasaray menfaatlerini korumak olduğu unutulmamalı. 2 farklı yöntemden finansal olarak hangisi bize daha fazla para kazandıracak ise onu seçmeli. Eğer bunu seçmiyorsa adı peşkeş olmasa da Galatasaray menfaatlerine aykırı davranmak olur. Bu yüzden bence burada kafa karıştıcı bir durum var.

Ayrıca bir inşaat mühendisi olarak Erden Bey'i tebrik ediyorum. Kendisi Galatasaray yapsa bile tüm işleri bir ana müteahhite vermeyelim diyor laf arasında. Boşu boşuna işi yapacak bu ana müteahhite %20-25 müteahhitlik karı vereceğimize işleri kendimizin ayrı ayrı firmalara verilmesi bize daha fazla para kazandıracağını söyledi. Bu detayları bile hesaplıyor. Bravo valla.

İşte bu Galatasaray menfaatlerini korumaktır. Dursun başkanın yaptığı değil.

Bu konuda erdeninde söyle bir hatası oldu ,kararını ve detaylarını lig bitince aciklamaliydi şu an duygusal davrandı yada kizgindi bilmiyorum ama taraftarın morali alt üst oldu ,lig bitince çıkıp aciklamaliydi herseyi
Bence iş işten gecmeden erkenden açıklaması daha iyi. Ben beklemiyordum, saygı duydu.

Hep derim bizim bizden başka düşmanımız yok yine herşey yolunda giderkeen futbol subesinin en önemli ismi ayrılıyor

Geri
Üst Alt