Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Problem yok, daha iyisi ya da yapabilecek daha guclu biri gelir. Bence gorev alacak bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sucukta bulgur mu var100 gram et + 200 gram hayvanin götü başı + 100 gram hayvan yagı+ 500 gram bulgur +100 gram baharat
Nasil 900 tl olabilir
adama baksana tetikte bekliyor
Ben bulgurlu yapiyorumsucukta bulgur mu var
Malın mı var derdin var.Floryayı devlete tekrar iade edelim
kavga bitsin
bugun sucuk aldım hemde şahin gondereyım mı?Ben bulgurlu yapiyorum
Kuzugrupla hüpleteceksen kasap sucuğa acımayacaksın rengim.100 gram et + 200 gram hayvanin götü başı + 100 gram hayvan yagı+ 500 gram bulgur +100 gram baharat
Nasil 900 tl olabilir
Timur, " ismimi ve yapmış olduğum işleri size secim malzemesi olarak kullandirtmam " dedi bence adeta.Bunlar 2 sene önce de aynı şekil sürtüşmemişler miydi? Timur rest çekmiş Dursun son dk geri vites yapmıştı. Kamuoyu baskısıyla bi şekilde anlaşmışlardı. Çok uzun vadeli bir birliktelik olmayacağı belliydi. Dursun Özbek Timuru kullanıp seçimi kazandı. Timur da GS aşkıyla Dursuna rağmen görevini yaptı. Aslında birbirlerini hiç sevmediler. Timur Dursuna hiç güvenmedi tıpkı daha önceki döneminde yaptıklarından dolayı bizim güvenmediğimiz gibi. Dursun Özbek 2 sene şampiyon olmanın kendisine verdiği gazla Erden Timura karşı bu kez daha kalın sınırlar çizdi. Çünkü 2 senelik sportif başarı onu bu seçimi bi şekilde alacak kadar güçlü yapmıştı ve kimseye bağımlı olmayacaktı. Rahat olup istediğini yapacaktı aklınca. Şu an bunu uyguluyor ve elinden gelse seçimi yarın maçın devre arasında bile yaptırmayı isteyecektir. Hatta şampiyonluğu bu hafta garantilememizi bile istemez çünkü seçime kadar her aykırı sesin şampiyonluk havasını bozacağı kozu var elinde. Zaman olsun rahat rahat konuşulsun istemez. Oldu bittiye getirip seçimi kazanmak sonrasında kafasına göre takılmak tek planı. Timurun konuşmakta erken davranmasının sebebi de bu.
bugun sucuk aldım hemde şahin gondereyım mı?
oralara kadar uzuyor mu yavKuzugrupla hüpleteceksen kasap sucuğa acımayacaksın rengim.
Sebonun sürekli ziyaret ettiği hacı hocalar da feyzlenmesin mi floryadan. olacak iş mi.
y yIşıl işlem görmüş kanserojen ürün yemem
Cimbom'un malı deniz yemeyen domuz rtaş. Taa 10 sene önce aslında punduna getirmişti Özbek de işte birkaç mucize ve birkaç hakiki Cimbomluyla Florya'yı kurtarıp Riva'nın üstüne bir bardak soğuk su içtik. Tostos başladığı işi bitirme niyetinde göründüğü üzreoralara kadar uzuyor mu yav
Onlar açıklama yapmaz. Dursunun sucuğu tatlı geliyor onlara.Dursuncu ua dan tek bir açıklama bile yok
Yazıklar olsun
Istedigini yaz hatta roman yaz
Belirli kisilere yedirmeden bir halt yapamazsin