- 27 Ocak 2010
- 139.435
- 105.782
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım güncelleme gelirIcardi‘nin saçları neden sarı değil peki, Mertens yüzüklerin efendisindeki Frodo ya benzemiş
O logo tescil ettirdiler ya bunlar ticari marka olarak yani aslında oradaki yıldızlar şampiyonu sayısı değil aslında halley logosundaki yıldız gibi bir şey. Bu logoları tescil eden yer neye göre kabul ve tescil etti bilmiyorum ama o yüzden ticari alanlarda onu kullanabiliyorlar. Sahaya ise öyle çıkamıyorlar.Şikecilerin uydurdukları logoyu kullanmış mallar
O zaman üzerine 3 yıldız koymalılar, toplam 8 olmalı 5i çakmaO logo tescil ettirdiler ya bunlar ticari marka olarak yani aslında oradaki yıldızlar şampiyonu sayısı değil aslında halley logosundaki yıldız gibi bir şey. Bu logoları tescil eden yer neye göre kabul ve tescil etti bilmiyorum ama o yüzden ticari alanlarda onu kullanabiliyorlar. Sahaya ise öyle çıkamıyorlar.
O yüzden maçlara onla çıkamıyorlar işte sadece ticari alanda satış, oyun vb. gibi. Yıldızları kullanıp kullanmama zorunlu mu bilmiyorum.O zaman üzerine 3 yıldız koymalılar, toplam 8 olmalı 5i çakma
imza.Eğer 5 yıldızlı logo ile çıkarsa oyun almam, alan Galatasaraylı ile de sohbeti keserim.
Yavşak herifler götten şampiyonluk uydurdular, tanınmadığı halde sağa sola orijinal logosuymuş gibi dağıtıyor.
Ayrıca kulübün bu logo işi için yeni tff yönetimini bir ziyaret etmeli. Büyükekşi gibi orta yollu biri yok artık, kafalarına göre at oynatmasınlar, karar neyse uysun. Tam kural tanımaz şımarık velet tavırları

Selamlar, teşekkür ederim. Sen nasılsın?@Aras Şimşek selamlar nasılsın?
Benim ultimate gamepass aboneliği Ağustos'ta bitiyor da yenilemeyi pek düşünmüyorum.
Zaten fiyatı aylık 309 TL falan olmuş açıkçası fifa dışında bir oyunda oynamıyorum.
O yüzden EA Play aboneliği yapmak daha mı mantıklı olur?