EA Sports FC 25

Şikecilerin uydurdukları logoyu kullanmış mallar
O logo tescil ettirdiler ya bunlar ticari marka olarak yani aslında oradaki yıldızlar şampiyonu sayısı değil aslında halley logosundaki yıldız gibi bir şey. Bu logoları tescil eden yer neye göre kabul ve tescil etti bilmiyorum ama o yüzden ticari alanlarda onu kullanabiliyorlar. Sahaya ise öyle çıkamıyorlar.

O logo tescil ettirdiler ya bunlar ticari marka olarak yani aslında oradaki yıldızlar şampiyonu sayısı değil aslında halley logosundaki yıldız gibi bir şey. Bu logoları tescil eden yer neye göre kabul ve tescil etti bilmiyorum ama o yüzden ticari alanlarda onu kullanabiliyorlar. Sahaya ise öyle çıkamıyorlar.
O zaman üzerine 3 yıldız koymalılar, toplam 8 olmalı 5i çakma

Fenerbahçe nin sahte logosuyla oyuna koyan oyunu boykot ediyorum. Almayın aldırmayın. Böyle böyle zihniyetlere alıştırip adamlar zaten 5 yıldız değil miydi yahu çektirecekler ilerki nesillere

Fenerle aramızda ki fark. Onlar sadece yerel biz uluslararası.

Kadıköyde feneri yenmek güzel olacak

Rams Parkda şampiyonlar ligi maçları düşüncesi bile güzel

Eğer 5 yıldızlı logo ile çıkarsa oyun almam, alan Galatasaraylı ile de sohbeti keserim.

Yavşak herifler götten şampiyonluk uydurdular, tanınmadığı halde sağa sola orijinal logosuymuş gibi dağıtıyor.

Ayrıca kulübün bu logo işi için yeni tff yönetimini bir ziyaret etmeli. Büyükekşi gibi orta yollu biri yok artık, kafalarına göre at oynatmasınlar, karar neyse uysun. Tam kural tanımaz şımarık velet tavırları

Eğer 5 yıldızlı logo ile çıkarsa oyun almam, alan Galatasaraylı ile de sohbeti keserim.

Yavşak herifler götten şampiyonluk uydurdular, tanınmadığı halde sağa sola orijinal logosuymuş gibi dağıtıyor.

Ayrıca kulübün bu logo işi için yeni tff yönetimini bir ziyaret etmeli. Büyükekşi gibi orta yollu biri yok artık, kafalarına göre at oynatmasınlar, karar neyse uysun. Tam kural tanımaz şımarık velet tavırları
imza.

Oyun icindeki formalarda 5 yildiz olmayacak galiba ama arayuzde filan olur buyuk ihtimal. Birilerinin bunlara dur demesi lazim. Adamlar sahte yildizli logoyu tescil ettirip 5 yildizliymis gibi lanse ettiriyor. Gercekten inanilmaz igrenc bir camia. Bidefa bu sekilde yildizli logo tasarimina izin bile verilmemeli, istedigin kadar tescil ettir. Inanilir gibi degil. Ondan sonra Turkiye'de haktan hukuktan bahsederler.

1721494454918.webp

@Aras Şimşek selamlar nasılsın?

Benim ultimate gamepass aboneliği Ağustos'ta bitiyor da yenilemeyi pek düşünmüyorum.

Zaten fiyatı aylık 309 TL falan olmuş açıkçası fifa dışında bir oyunda oynamıyorum.

O yüzden EA Play aboneliği yapmak daha mı mantıklı olur?

@Aras Şimşek selamlar nasılsın?

Benim ultimate gamepass aboneliği Ağustos'ta bitiyor da yenilemeyi pek düşünmüyorum.

Zaten fiyatı aylık 309 TL falan olmuş açıkçası fifa dışında bir oyunda oynamıyorum.

O yüzden EA Play aboneliği yapmak daha mı mantıklı olur?
Selamlar, teşekkür ederim. Sen nasılsın?

EA Play Pro şu an yıllık 120$, EA Play yıllık 40$. Zamlanmadan önce EA Play Pro çok avantajlıydı ama şu an pek bir espirisi kalmadı. Hem F1 hem de FC25 oynarım, diğer EA oyunlarına da arada bakarım derseniz 4000₺ EA Play Pro için verilebilir, yoksa zaten FC25'in kendisi Steam ve EA App üzerinde 70$, Epic Games Store üzerinde de 2600₺. Oyun, EA Play basic aboneliğe (GamePass ile de gelen de bu) 2025 Mayıs/Haziran gibi eklenir.

1721932323430.webp

Geri
Üst Alt