Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.826
- 9.222
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Manyak olmuş yav. Kariyer modda acaba max Potansiyeli nedir? Ben 84 düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 262176
![]()
Barış Alper Yılmaz Rare 80 OVR RM - EA FC 25 - FUT.GG
Barış Alper Yılmaz Rare 80 OVR RM (Galatasaray) on EA FC 25. Full stats, prices, evolutions, playstyles, GG Rating and community votes.www.fut.gg
Potansiyeller henüz ortaya çıkmadı, muhtemelen oyun açıldıktan sonra göreceğiz. 85 civarı olur diye düşünüyorum ben de. Zaten kariyerde dinamik potansiyel ile 90+ olur oManyak olmuş yav. Kariyer modda acaba max Potansiyeli nedir? Ben 84 düşünüyorum
Dinamik potansiyel ile 90+ göremez bence üstad. Dinamik potansiyel max 1-2 veriyor kariyerde. Oyun ne zaman çıkıyor bu arada? 2023 den beri almiyorim cikar cikmaz. Geçen sene sadece kariyer mod takıldımPotansiyeller henüz ortaya çıkmadı, muhtemelen oyun açıldıktan sonra göreceğiz. 85 civarı olur diye düşünüyorum ben de. Zaten kariyerde dinamik potansiyel ile 90+ olur o
1-2 diye sınırı yok, dinamik potansiyelle 75 potansiyel adamları bile 80 - 90+ yapabiliyorsun üstat. Kerem falan 90+ oluyordu benim kariyerlerdeDinamik potansiyel ile 90+ göremez bence üstad. Dinamik potansiyel max 1-2 veriyor kariyerde. Oyun ne zaman çıkıyor bu arada? 2023 den beri almiyorim cikar cikmaz. Geçen sene sadece kariyer mod takıldım
Nasil 90 oluyordu yav. Bende neden kimse öyle olmadı1-2 diye sınırı yok, dinamik potansiyelle 75 potansiyel adamları bile 80 - 90+ yapabiliyorsun üstat. Kerem falan 90+ oluyordu benim kariyerlerde
Bu arada çıkış tarihi 27 Eylül
Antrenmanlarda pozisyonları değiştirebilirsin, rollerini değiştirebilirsin. Rolleri değiştirdiğinde zaten doğru rolle sınırı yok yardır yardır gidiyorlarNasil 90 oluyordu yav. Bende neden kimse öyle olmadı
Antrenmanlarda pozisyonları değiştirebilirsin, rollerini değiştirebilirsin. Rolleri değiştirdiğinde zaten doğru rolle sınırı yok yardır yardır gidiyorlarHatta sırf bununla FIFA kariyer videoları çeken kanallar var.
Şu adam da dinamik potansiyeli neyin tetiklediğini bulmaya çalışmış;
Öyle 70-80 potansiyelli oyuncuları alıp el emeği dünya yıldızı yapmak çok keyifli oluyor. Şimdiden iyi eğlencelerİşte şimdi yeni kariyere başlama zamani. Eyv üstad

Ben cok antremani sallamiyordum. Sebebi bence buymus yav. Şimdi yedim seni easport tini gameÖyle 70-80 potansiyelli oyuncuları alıp el emeği dünya yıldızı yapmak çok keyifli oluyor. Şimdiden iyi eğlenceler![]()