EA Sports FC 25

osimhen'i düzeltin lan ea

Potansiyeller henüz ortaya çıkmadı, muhtemelen oyun açıldıktan sonra göreceğiz. 85 civarı olur diye düşünüyorum ben de. Zaten kariyerde dinamik potansiyel ile 90+ olur o 😄

Dinamik potansiyel ile 90+ göremez bence üstad. Dinamik potansiyel max 1-2 veriyor kariyerde. Oyun ne zaman çıkıyor bu arada? 2023 den beri almiyorim cikar cikmaz. Geçen sene sadece kariyer mod takıldım

Dinamik potansiyel ile 90+ göremez bence üstad. Dinamik potansiyel max 1-2 veriyor kariyerde. Oyun ne zaman çıkıyor bu arada? 2023 den beri almiyorim cikar cikmaz. Geçen sene sadece kariyer mod takıldım
1-2 diye sınırı yok, dinamik potansiyelle 75 potansiyel adamları bile 80 - 90+ yapabiliyorsun üstat. Kerem falan 90+ oluyordu benim kariyerlerde😄

Bu arada çıkış tarihi 27 Eylül

Nasil 90 oluyordu yav. Bende neden kimse öyle olmadı
Antrenmanlarda pozisyonları değiştirebilirsin, rollerini değiştirebilirsin. Rolleri değiştirdiğinde zaten doğru rolle sınırı yok yardır yardır gidiyorlar 😄 Hatta sırf bununla FIFA kariyer videoları çeken kanallar var.

Şu adam da dinamik potansiyeli neyin tetiklediğini bulmaya çalışmış;

Antrenmanlarda pozisyonları değiştirebilirsin, rollerini değiştirebilirsin. Rolleri değiştirdiğinde zaten doğru rolle sınırı yok yardır yardır gidiyorlar 😄 Hatta sırf bununla FIFA kariyer videoları çeken kanallar var.

Şu adam da dinamik potansiyeli neyin tetiklediğini bulmaya çalışmış;

İşte şimdi yeni kariyere başlama zamani. Eyv üstad

Geri
Üst Alt