- 23 Ocak 2019
- 22.812
- 29.407
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakipte fb amblemi görünce gözlerimin rengi değişiyor...
Ekli dosyayı görüntüle 270491
Hemen şimdi alıyorumHagiyi al Sn Mahmut
Tüm bütçeyi kullanmak dert değilse prime hero hazard alabilirsin 90 overall olan, rush neymar olabilir skill kullanarak oynuyorsanSol açık arıyorum 2m coin var
Tüm bütçeyi kullanmam hocam fp bir oyuncu lazim. Barnes oyunda babel gibi hissettiriyor olmuyor gitmiyor satilamaz cikti diye oynatiyoruzTüm bütçeyi kullanmak dert değilse prime hero hazard alabilirsin 90 overall olan, rush neymar olabilir skill kullanarak oynuyorsan
Tüm bütçeyi kullanmam hocam fp bir oyuncu lazim. Barnes oyunda babel gibi hissettiriyor olmuyor gitmiyor satilamaz cikti diye oynatiyoruz
800-900e centurion leao olabilir kimyana da uyuyorTüm bütçeyi kullanmam hocam fp bir oyuncu lazim. Barnes oyunda babel gibi hissettiriyor olmuyor gitmiyor satilamaz cikti diye oynatiyoruz
Trivela atamiyorum ben kafayı yicem. Her yerden cuk diye plase+powershot atiyorum mesela ama trivela hic yok beceremedimkobemir barnes ile bir trivelalar atıyor kafayı yersin o işi bir çözemedim bug resmen