EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

Umarım euroleague kazanamaz ezikler ve bu kupa musait bölgelerine girer.

Futbolda UEFA, Kadın basketbolda Euroleague, Erkekte ise Eurocup şampiyonu olduk. Yürekten inanıyorum ki Galatasaray Spor Kulübü bu ülkeye bir gün 2 kupa daha getirecek Şampiyonlar ligi ve Euroleague.
Bu o kadar önemli ki o kupayı o kadar istiyorum ki anlatamam. Zaten bitmiş olan rekabeti tamamen bitirir ve bizi gerçek anlamda bir Dünya Kulübü yapar. Ama mevcut zihniyet ile mümkün değil onu biliyorum.

Biz herzaman diyoruz ilklerin hepsi Galatasaray'a aittir.

Ben inanıyorum ki ne Zaman uefa , şampiyonlar ligi ve euroligde finale kalırsak o kupayı almış sayacağız. Final demek Galatasaray demek , gazozuna bile oynanılsa !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu o kadar önemli ki o kupayı o kadar istiyorum ki anlatamam. Zaten bitmiş olan rekabeti tamamen bitirir ve bizi gerçek anlamda bir Dünya Kulübü yapar. Ama mevcut zihniyet ile mümkün değil onu biliyorum.
Koleksiyon tamamlanıyor.

2000 UEFA Kupası?⚽
2000 Süper Kupa?⚽
2009 Eurocup Kadınlar??
2014 Euroleague Kadınlar??
2016 Eurocup Erkekler??

Gelecek ağabey gelecek o kupalarda:):):)

Yeterki doğru kişiler yönetsin şu kulübü...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray

ChElF0-W0AUwx-4.jpg

bu micov nasıl bi adamdır bu nasıl soğuk kanlılıktır insan üstü bi durum :)

Tipik abdli siyahi sesi var lan mccolumda
:asd:

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçeyi dusurecez diyenlere kaysin kazanılan bu kupa.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler Euroleague'de finale mi kaldı ben takip edemedim? Final Four'a kalmışlardı galiba en son ama sonrasını bilmiyorum.

Rakiplere göre kısıtlı ve çok üst düzey olmayan kadroyla Şampiyonlar liginde eğer çeyrek final yapabiliyorsak doğru bir yapılanmayla neden şampiyonlar ligi şampiyonu olmayalım ben inanıyorum bir gün alacağız.

Geri
Üst Alt