EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

Konsept kırmızı giyilmesi üzerine idi. Bizde Kırmızılara bürünüp salona doğru hareket ettik.!

Burak Yılmaz Galatasaray'a geri dönmenin yollarını arıyor.. bu yüzden böyle paylaşımlar atıyor

tüh ümitin cezası bitmiş,bize rahat şampiyonluk yok

İnsAllah bugünde hastanelik olmayiz erken kopartin lan maci ?

Selçuk da Samatya'da maç saatini bekliyor.

ChDZ0yMWIAQA5S4.jpg
Sag tarafta yaninda ki kim?

rM7Mo7.jpg
kupayı kaldırırken poldi geceye özel Show yapacaktır buna eminim ! özel olarak hazırlanmıştır aslan parçası

Caleb Green'in artık bişeyler yapması gereken maç.Sezona müthiş başlamıştı ancak sakatlıktan döndükten sonra hiç katkı veremedi.Bu maçta çıkıp ben geri döndüm mesajı vermeli artık.Şu maçta da oynamayacaksan ne zaman oynayacan Caleb.Takıma gelecek olursak maçın başında her içerde olan maçlarda olduğu gibi baskılı ve sert savunmayla önce rakibi durdurup ardından skor üretmeliyiz.Baskı illa ki olacaktır ancak bu baskıyı yönetebilecek koça ve oyunculara sahibiz.Taraftar desteğiyle de gereken farkı atıp kupayı kazanacağımızı düşünüyorum.

Dursun Özbek: "Turu geçeceğiz ve kupayı alacağız. 15-20 sayı arasında bir fark bekliyorum."

Bunu gercekten dediyse sictik. Bu somagizli baskan bozuntusu lanetli herifin teki.

Bir de gerzek turu gececegiz diyor, daha kupa alacagimizi bile bilmiyor Allahin cezasi.

Dursun Özbek: Turu geçeceğiz. 15-20 arasında bir fark bekliyorum. [gstv]

Dursun hayatinda ilk defa dogru konusmus. 20 farkin altini kazandik saymam.

Podolski: "Ben hep basketbolcu olmak istemiştim. Maçları hep seyrettim. Umarım kazanacağız.
Podolski: "Final bu. Kazanmalıyız, 5 sayı fark atabiliriz. Umarım birlikte şampiyonluğu kutlayacağız."

Semih Kaya: "Taraftara teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadıkları için. Türk halkı olarak abilerimize kardeşlerimize güveniyoruz."
Semih Kaya: "Oyuncularımızın her şeyin bilincinde olduğunu biliyoruz. İnşallah kupayı kazanacağız."

Sneijder: "Bir takım şampiyonluğu hakediyor, o da Galatasaray. Seyirci inanılmaz. Her zaman buradalar. Biz hakediyoruz kupayı."

Geri
Üst Alt