EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

şu takımda aroyo olsa hiç kimse tutamazdı. kısalar zayıf sinan tek başına doldurmaya çalışıyor orayı

43 35

ilk yari bitti

Şu son topu atın artık ya

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

8 iyi degil, su son topu atsaydik be!

Sent from my Nokia 3310 using tapatalk

Üçüncü çeyreğe ilk çeyrek gibi hızlı ve hırslı girersek, işi bitiririz.

Bu McCollum'a bir tek ben mi bu kadar gicik oluyorum ya?

Ulan bi periyod sonunda da sayı atıp gidelim artık yeter be

Bu McCollum aslında iyi de bugün gününde mi değil, yoksa MVP olmayı hak etmedi mi?

ChERa0NUgAAXhgP.jpg

yarı finale kadar pek izlemedim..

son maçlarda izlediğimden yola çıkarak o çitlembik herif mvp olduysa eurocup bayanlar ligi ayarında olmalı..
Vallahi senin gibi yarı finale kadar izlemedim. Lig maçlarında da devamlı rezilere oynuyor ama.
Bizim takımda lasme micov gibileri görünce bunu nasıl mvp seçmişler hayret edici gerçekten

Çin malı mvp dışında herkes harika oynuyor . Schilb bugün ekstra oynuyor ama lasme varya ndong'dan sonra bu gözler senin gibi bir Adamı daha gördü ya tamamdır . Tursun bu Adama gerekirse evini sat ama parasını ver sene ye kalsın , yoksa bu takımın yarı gücü kaybolur . Lasme diye yazılır ADAM diye okunur !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Farkı çift hanelerde tutmak lazım.. mccollum'un top kayıpları bitirdi bizi, mvp olduktan sonra iyice mala bağladı herif.

Arroyo ve P.Young olsaydı şu takımda mükemmel olurdu.Hem pota altında atletik uzunumuz olur hem de maçın sonlarını oynamayı bilen bi kısamız olurdu.Hangi maçta acaba son hücumlarda sayı atabilecez merak ediyorum.Ya top kaybı yapıyoruz ya da saçma sapan şut tercihleri kullanıyoruz.Son topu kullanmayı becerebilen 1 tane oyuncu yok yahu.

Geri
Üst Alt