Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.007
- 1.603
- 1.618
göksenini unuttu hoca kenarda fark kapandı pff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mccollumun mvp olması burak yılmazın türkiye liginde gol kralı olması gibi bişey. adamın sayı ortalaması yüksekti diye mvp yapmışlardır ama o sayı ortalamasını yakalamasının sebebi de sürekli faul alıp serbest atışlardan sayı buluyor olması. herifin orta mesafe ve dış atışları bi guard için bence berbat ötesi savunmayı konuşmaya bile gerek yok ben çıksam sahaya bu çirozu geçerim.yarı finale kadar pek izlemedim..
son maçlarda izlediğimden yola çıkarak o çitlembik herif mvp olduysa eurocup bayanlar ligi ayarında olmalı..
Micov'u ben baya beğendim, şu ana kadar Lasme ile birlikte favorim. :005:Oynadiginda baya iyi ama asla güvenilmez. Micovda bazen berbat ötesi oynuyor ama ona güveniyorum.
Valla cogu macta 10 sayisi faulden atiyordu 8 sayi normal. Bu yani sadece.Bu McCollum aslında iyi de bugün gününde mi değil, yoksa MVP olmayı hak etmedi mi?
Bu McCollum aslında iyi de bugün gününde mi değil, yoksa MVP olmayı hak etmedi mi?
şu campell sakatlanıp çıksın
Micov'u ben baya beğendim, şu ana kadar Lasme ile birlikte favorim. :005:
Doğrudur. Küçükken basketbola baya meraklıydım da şu an sıradan bi bayan futboldan ne kadar anlıyorsa o kadar anlıyorumdur.Seneye o 2 si dursun istiyorum. Digerleri degişmeli. Davis 7. yabancimiz olabilir. Eurolig için söylüyorum tabi.