Eder Balanta mı Alınmalı Doria mı?

Yasin Paçavra

10 Numara!
Evet Şu 1 haftadir Doria ve Balanta haberleri dolaniyor.ikisi ile ilgilenmişiz.Bizim Takima hangisi uyar bana kalirsa Doriaa alinirsa daha iyi uyar 1.90 boyu varmis balantanin ise 1.80 boyu.Bize hava toplarini karsilayabilecek defans oyuncusu lazim diye dusunuyorum.Ama Haberlere bakarsak en cok Balanta ile ilgileniyormusuz.

Mümkünse ikiside değil bir Santrafor !

Forvette almaliyiz ama bize bir Yabanci Stoper Şart bence Eboue ve Dany giderse yerine alinmali bence.

Alırsak forvet alamayız,almasak çok şey kaçırırız.Doria tabi ki.

Bu yönetim ikisinide alamaz.Ama çağır gel Haldun üstünel'i bunlar ertesi gün antrenmana başlar :D

Alıcaksak bonservis bedeli ile almalıyız bence kiralık bilmiyorum pek sıcak bakmıyorum kiralık olayına

Forvette lazim ama bu yonetim forveti mevlutu dusunuyor bence yabanci Forvet almayacak bence Mevlutu alir birakir.

Önce forvet sonra para kalırsa ucuz ve tecrübeli biri alınabilir.Milan'lı Zapata gibi bir stoper idealdir.Bize bu sınırda gelişime açık yabancıdan ziyade olmuş yabancı lazım.Yeri geldiğinde de yedek oturacak, az maliyetli bir stoper yani.

Su anki en önemli eksigimiz/ ihtiyacimiz tas gibi bir forvettir. Bütün imkanlarimizi böyle bir oyuncu icin seferber etmeliyiz. Yoksa bu sezonu baslamadan heba ederiz.

Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma

Bunlardan hangisini oynatmayacaksınız, oynatmazsanız yerine kimi oynatacaksınız? Önce bunu belirleyin, seçimi öyle yapın.

Bence Serdar yeterli olur. Çok acil forvet lazım çok acil. Birde Umut gider Mevlüt gelirse tadından yenmez.

Huntelaar!

Geri
Üst Alt