Edin Dzeko: "Fenerbahçe çok fazla tarihi başarılara sahip bir kulüp"

Feneri seçtim çünkü SL oynayacağım deseydin keşke

Sitoc'a slm'lar bu ara

Bu açıklama da geldiğine göre fb 3 sene daha şampiyon olamaz.

Başladık yine... :asd:

Her sezon öncesi getirdikleri tüm oyunculara klasik cümleleri söyletiyorlar.

Çok acayip bir kulüp yani gerçekten anlam veremiyorum.

Geçende excel tablosu yapıp son 3 sezonun 1. biziz diye basın toplantısı yapıyorlardı. :crushed:

O degil de Konferans liginde bazi maclar gece 11'de baslayacagindan Ceko emmi mac aninda uyumasin?🤔🤔🤔

Her gelen futbolcuyu 40 yıllık fenerliymiş gibi konuşmaya zorlamaları en başta profesyonelliğin dışına çıkmalarına sebebiyet veriyor sonrası da sezon içinde geliyor zaten.

Icardi geldiğinde böyle bir durum yoktu, falcao geldiğinde vardı mesela. Topçulara oynamadan anlam yüklemek ve topçuların sahte aidiyetleriyle gündem yaratmaya çalışmak yerine bunun sahada kazanılan bir şey olmasına önem verseler hem marka değerlerini bu kadar küçük düşürmezlerdi hem de daha başarılı olurlardı.

Gora’daki Arif’in sevgilisi Dzeko da uzaydan dünyaya geldiğinde hiç bir şey bilmiyordu. Zamanla öğrenecek bu da.

işte bunlar söylenince de Fenerbahçenin büyüklüğü başka bir büyüklük diye hülyalarındaki hayallere dalıyorlar... Lan bunların hepsi ergen 80 yaşındaki dedeler bile fenerbahçe olunca ergen modlarına giriyorlar. Koca koca şirketlerin ceo ları febe olunca ergen moddlarını açıyorlar
pisikolojide evreler vardır. Bulunduğu yaştaki evreyi sağlıklı aşamayınca o evre hep bir zafiyet olrak kalır ergenlik evresini aşamamış adamlar fenerbahçe yüzünden
Hadi bunu taraftar dese anlarimda Dzeko nerden biliyomus Fb büyük lugunu bunu futbolcuya soylettikleri zaman komik oluyorlar dünyanın neresine giderse gitsinler bizi söylerler.Zaten Fb nin bu kadar çıldırma sebebi Galatasaray in onların çok önüne geçmiş olması.

Bana 37 yaşımda Batman Petrol 5m verse Türkiye'nin en büyük kulübü olurdu. Ama yine de utanırdım.

Geri
Üst Alt