Edin Visca Trabzonspor’da

onyelkuru giderse uzulurum baska takimda gormek istemem aslani

Bu adamın fizyolojisi de iyi. 2 sene sonra merkeze çekerler bi 5 sene de orada oynar 38e kadar agir sakatlik gecirmezse.

kilit 1 transfer.

feghouli - 26.12.1989

visca - 17.02.1990

Adam bizim tosuncuktan yalnızca 51 gün daha genç, takımına 4.3 m€ kazandırıyor. Şampiyon olacak takımda 3.5 yıllık sözleşme alıyor.

Bizimki 3.8 m€ cukkalıyor, son senesi 5 yıldır aldığı paranın yarısını hak etmemiş, başımıza bela, 2.yarı maaşını bırakıp gitse bayram edicez.

Sonra araplara laf söyleyince ırkçı oluyoruz. İş ahlakı ve profosyenellik yok. Bir diğeri için bakınız belhanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimki imam cemaat işi gibi, başımızdaki adam para delisi ki oyuncusundan ne beklersin
feghouli - 26.12.1989

visca - 17.02.1990

Adam bizim tosuncuktan yalnızca 51 gün daha genç, takımına 4.3 m€ kazandırıyor. Şampiyon olacak takımda 3.5 yıllık sözleşme alıyor.

Bizimki 3.8 m€ cukkalıyor, son senesi 5 yıldır aldığı paranın yarısını hak etmemiş, başımıza bela, 2.yarı maaşını bırakıp gitse bayram edicez.

Sonra araplara laf söyleyince ırkçı oluyoruz. İş ahlakı ve profosyenellik yok. Bir diğeri için bakınız belhanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kadrosuna konduğu tudor ettirdi var mı sıkıntı reis
tudor o kadroyu kurmasaydı nasıl olacaktı şampiyon onu anlat?
O şampiyonluk uğruna 4 yılımız FFP belasıyla geçti. Konduğu kadronun sözleşmeler de Sevr'den beter idi , hala çıkamadık işte Feg'in sözleşmelesinden mesela. Doğru düzgün para da kazandırmadı o dönem gelenler.

2017'de Feg yerine Visca alınabilirdi işin doğrusu ancak şu zamanın şartlarında girilecek maliyet değil.

TS mevcut şartlarda bu transferi yapamaz direkt eksiye düşer bütçeleri ama kim takar limiti, bütçeyi burası Türkiye.

Ben zaten kaç senedir söylüyorum viscayi salaklık ettik almayıp.. Ama şu paraları biz odesek denmedik laf kalmazdı adım gibi eminim
Twitter'da Gedson'un bonservisine en fazla 3 milyon euro verilmeli diyenler var.Bu kadar iyiyse niye niye başka takımlar almak istemiyo tarzı şeklinde geri dönüş yapıyolar seriden engelliyorum.Adam gelmiş burda oynamış beğenmişiz nasıl oynayacağınızı biliyoz niye bu adamı beğenmezler anlamış değilim..

2017'de Feg yerine Visca alınabilirdi işin doğrusu ancak şu zamanın şartlarında girilecek maliyet değil.

TS mevcut şartlarda bu transferi yapamaz direkt eksiye düşer bütçeleri ama kim takar limiti, bütçeyi burası Türkiye.

27 yasindakiya Viscayi 1,5-1,8 milyon maasla bile getirebiliridin herhalde. O rakami aldigi an, 2 sene sonra az karla rahat avrupaya satardin gitmeyi isterse. Feghouli gibi 5 senelik kazik olma riski baya düsük olurdu.

27 yasindakiya Viscayi 1,5-1,8 milyon maasla bile getirebiliridin herhalde. O rakami aldigi an, 2 sene sonra az karla rahat avrupaya satardin gitmeyi isterse. Feghouli gibi 5 senelik kazik olma riski baya düsük olurdu.
Duyulmamış iken alınınca da o da eleştiriliyor

Vay be. Konunun ilk postuna bakarak fegden neden hala kurtulamadigimizi anlayabilirsiniz

Geri
Üst Alt