Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.977
- 16.572
- 2.648
O zaman alsak da boklardin Mozart yeme şimdi bizi
Herif prime dönemi 15 gol 15 asist yapmış, istatistik yapmadığı sezon var mı?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman alsak da boklardin Mozart yeme şimdi bizi
feghouli - 26.12.1989
visca - 17.02.1990
Adam bizim tosuncuktan yalnızca 51 gün daha genç, takımına 4.3 m€ kazandırıyor. Şampiyon olacak takımda 3.5 yıllık sözleşme alıyor.
Bizimki 3.8 m€ cukkalıyor, son senesi 5 yıldır aldığı paranın yarısını hak etmemiş, başımıza bela, 2.yarı maaşını bırakıp gitse bayram edicez.
Sonra araplara laf söyleyince ırkçı oluyoruz. İş ahlakı ve profosyenellik yok. Bir diğeri için bakınız belhanda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Terim mi transfer ettirdi Feghouli'yi ?Bizimki imam cemaat işi gibi, başımızdaki adam para delisi ki oyuncusundan ne beklersin
kadrosuna konduğu tudor ettirdi var mı sıkıntı reisFatih Terim mi transfer ettirdi Feghouli'yi ?
O şampiyonluk uğruna 4 yılımız FFP belasıyla geçti. Konduğu kadronun sözleşmeler de Sevr'den beter idi , hala çıkamadık işte Feg'in sözleşmelesinden mesela. Doğru düzgün para da kazandırmadı o dönem gelenler.kadrosuna konduğu tudor ettirdi var mı sıkıntı reis
tudor o kadroyu kurmasaydı nasıl olacaktı şampiyon onu anlat?
Herif prime dönemi 15 gol 15 asist yapmış, istatistik yapmadığı sezon var mı?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Twitter'da Gedson'un bonservisine en fazla 3 milyon euro verilmeli diyenler var.Bu kadar iyiyse niye niye başka takımlar almak istemiyo tarzı şeklinde geri dönüş yapıyolar seriden engelliyorum.Adam gelmiş burda oynamış beğenmişiz nasıl oynayacağınızı biliyoz niye bu adamı beğenmezler anlamış değilim..Ben zaten kaç senedir söylüyorum viscayi salaklık ettik almayıp.. Ama şu paraları biz odesek denmedik laf kalmazdı adım gibi eminim
Kimin transfer ettirdiğinden ziyade çalışma yaşamına yaklaşımını diyorum,transfer örneği isterseniz de babel vs bi çok örnek var.Fatih Terim mi transfer ettirdi Feghouli'yi ?
Feghouli’yi Babel diye okuyup yorumlayalım.Fatih Terim mi transfer ettirdi Feghouli'yi ?
2017'de Feg yerine Visca alınabilirdi işin doğrusu ancak şu zamanın şartlarında girilecek maliyet değil.
TS mevcut şartlarda bu transferi yapamaz direkt eksiye düşer bütçeleri ama kim takar limiti, bütçeyi burası Türkiye.
Duyulmamış iken alınınca da o da eleştiriliyor27 yasindakiya Viscayi 1,5-1,8 milyon maasla bile getirebiliridin herhalde. O rakami aldigi an, 2 sene sonra az karla rahat avrupaya satardin gitmeyi isterse. Feghouli gibi 5 senelik kazik olma riski baya düsük olurdu.

fmde tsyi aldım ama hala visca başaksehirde?